Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz napocska2 #9608 üzenetére

    Én csak annyiban javítanám dedike hozzászólását, hogy a Domino Web kártya, amit kapsz a Domino csomaghoz, csak Domino Web csomaggal használható, tehát később sem tudsz majd Domino RelaxNet M-re váltani, mert az (jelenleg) csak a hang alapú Domino díjcsomagokra érhető el... Alternatív megoldás, hogy veszel majd egy hang alapú Domino SIM-et (alapesetben 4050 Ft és 2700 lebeszélhető, de vehetsz Quick-et is), és arra aktiválsz majd RelaxNet-et és azt teszed a Stick-be.

    Viszont ha az első hét letelik vagy előbb elhasználod az ajándék 1GB-ot, akkor az 1990 Ft-os kezdőegyenlegből kijön 500 MB adatforgalom (3 sáv). Ha ez nem elég, tölteni kell az egyenlegre, hogy levonódhasson a 4. sáv is vagy akár több is.

    Amúgy a Domino Web-et úgy szoktam jellemezni az ügyfeleknek, hogy:
    1.) Ez egy 30 napra 9990 Ft-ért 10GB-os csomag, amit nem egyszerre adunk oda, hanem 10 részletben, és csak akkor kapja meg a következő részletet (miután az előző elfogyott), ha rendelkezésére áll annak összege az egyenlegén.
    2.) Ha mind a 10 GB-ot elhasználod, akkor kényszerszünet a 30. nap végéig.
    3.) Ha nem használod fel az összes sávot (10GB-ot) 30 nap alatt, akkor a 30. nap végén a rendszer visszadob a startvonalra (0. sáv).
    4.) Ha hónapokid nem használod, nem is lesz levonás, mert a 0. sávnak nincs díja.
    5.) Függetlenül attól hogy nem használod a csomagot, 30 naponként visszadob a rendszer a startvonalra (0. sáv). Ez azt jelenti, ha egyszer eszedbe jut, hogy szükséged lenne a hozzáférésre, és elkezdesz forgalmazni, elindul az első sáv (490 Ft-ért 100 MB), és ha ezt a 30. napon teszed, a nap végén (na jó... másnap 0 óra 15 perckor) már vissza is dob a startvonalra. Ez nyilván akkor kellemetlen, ha pont belekezdesz egy új sávba (egy nagyobba), amit alig használsz, és pont végetér a 30 napos ciklus, így elveszi a rendszer a keretedet és kezdheted az 1. sávtól.
    6.) Az aktuális sávot és annak hátralévő adatkeretét és felhasználási határidejét valamint a Forint egyenlegedet nyomon követheted a My T-Mobile-ban (a Domino Web kártya jelszava alapesetben a PUK1-es kód első 5 számjegye), de SMS-ben is kapsz tájékoztatást a sávok felhasználásáról.

    szerk.: Még egy fontos megjegyzés, az ajándék 1GB első hete az értékesítéskor indul, tehát ha üzletben veszed, akkor a vásárláskor, ha pedig a WebShopon, akkor a csomag "összeállításakor". Utóbbi azt jelenti, hogy ha pénteken teszik össze a rendelésed és adják át a DHL-nek szállításra, akkor csak hétfőn kapod meg, de addigra letelt 3 nap az 1 hétből. A legpraktikusabb, ha valami Hipermarketben veszed. Például a tegnap esti ügyfelem a Cora-ban vette 4990 Ft-ért (!) és a nyaralás elején aktiváltatod (szóbeli szerződéskötés), mert akkor onnantól indul az 1 hét. Bár ez utóbbinál tekintettel kell lenni arra, hogy 15 napon belül vissza kell küldened egy kódot, amit az állandó címre postázunk, ellenkező esetben korlátozásra kerül a SIM, amit csak üzletben oldanak fel (esetleg bemész a nyaralás alatt egy közeli üzletbe, és kiiktatják a kódvisszaküldést, ha bemutatod a személyid), Jaj de körülményes... :DDD

    [ Szerkesztve ]

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák