Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Plero

  tag

  Veszélyes hulladék!

  boll.hu "Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu

 • Tamy

  senior tag

  Röviden tömören: kb. sehogy.

  Ha gondolod e-mailben át tudom küldeni a leltározási, és a selejtezési szabályzatot, de ha elolvasod szerintem Te is leteszel róla. Én is szerettem volna kiszórni a kacatokat (P4 mifelénk nem igazán az), de miután egyeztettem a KLIK vezetőivel, és átolvastam a hivatalos dokumentációt, kb. letettem róla. Én leginkább P1-P3 gépeket szórnék ki, de árajánlatot kellene kérni a javításra, meg eladásra meghirdetni, értékbecslés, miegymás, aztán selejtezési biztost kijelölni... Most év eleje óta arra várok, hogy kiküldjék a leltárlistát, abból kiderül miről tudnak. Amiről meg nem tudnak, az nincs, és nem is volt :)

  Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.

 • sanzi89

  addikt

  LOGOUT blog

  Selejtezés nem volt, mióta a KLIK létezik, régen évente volt.
  Matricákat, feliratokat lekaparni, lemosni. Nem találkoztam még olyannal, amit hígítóval/körömlakklemosóval és késsel ne lehetne leszedni. Ami nem működik és nincs leltárban, azt szétszerelem és szép lassan hátizsákokra bontva elviszem a helyi elektromos hulladékgyűjtőbe, ugyanis ha egyben vinné el egy cég, vagy adnánk le a szeméttelepen nem kevés pénzt kellene érte fizetni, így meg itt vagyok baleknak én, szép lassan elhordom, mint a hangya.
  Ami nincs leltárban és esetleg működik azt pedig tesztelem, elrakom, sokszor mentett már meg egy gagyi Mercury táp vagy egy 80GB-os HDD, mikor kellett gyorsan valahova valami.

  Ami leltárban van, azt felcímkézem, és elrakom egy félreeső helyre, ahol nincs útban és várok/leszarom/elfelejtem.

  Itt nem a selejtezés volt a gond, hanem, hogy az elődöm 10 évig gyűjtött minden szemetet és másfél év volt, mire átnéztem/eltakarítottam utána. Most nagyjából rend van, de itt is van egy fél raktárnyi selejtezni való amiből úgyse lesz mostanában semmi. A KLIK nem szerez be új gépeket, és a statisztikákból meg kiesnének a gépek, ha le lennének selejtezne. Nálunk is milyen jól néz ki az éves statisztikában, hogy van 140 gép, amiből kb 70 felel meg a Win7 követelményeinek. Ha leselejteznék a régi gépeket megcsappanna az oktatásban lévő gépek száma a kimutatásokban, amit ugye nem lehet.

  [ Szerkesztve ]

  "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Hozzászólok Aktív témák