Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • JanesKing

  csendes tag

  sziasztok!
  villamosmérnöknek tanulok egy itthoni egyetemen. ezen belül is a távközlés szakirányon. nagyon érdekel a szakma és szeretnék benne későbbiekben is dolgozni.
  jelen pillanatban még nem végeztem, de remélem nyárra már össze sikerülni fog :)
  eddig fél éves gyakorlatom volt a Balabit-nál, jelen pillanatban pedig az iqsys-nél gyakornokoskodok, mert úgy gondolom, hogy ha a diplomámat megkapom, akkor ahhoz nem kapok szakmai ismeretet, ha csak nem megyek sokat gyakornokoskodni. így ezt az elvet követtem.
  sajnos mo-on nagyon kevés vidéken az olyan munkahely ahol el lehetne helyezkedni. szinte minden budapest és környékén van :(
  gondolkodtam azon is, hogy külföldön próbálnék szerencsét, a szakmában. csak sajnos se olyan ismerősöm se olyan rokonom nincs aki ebben a szakmában ment volna ki, így itt próbálnék érdeklődni, hogy ti hogy jutottatok ki, hogy sikerült munkahelyet találni.
  illetve ahogy olvastam előttem szolokat, van akinek felesége van. ő hogy találta magának munkát, esetleg ő is eltudott helyezkedni a saját szakmájában is? nekem a kedves barátnőm tanító, gyógypedagógus diplomával rendelkezik, így szerinte neki nem lenne kint állása.
  szóval ha tudnátok tanácsot, tippet adni, hogy merre tovább akkor szívesen meghallgatnálak titeket.
  előre is köszi segítségeteket.
  ha úgy gondoljátok ez nem ide tartozna, akkor kérlek erre az emailra küldjétek a válaszotokat: turijanos10 {kukac} gmail pötty hu

Hozzászólok Aktív témák