Új hozzászólás Aktív témák

  • bobsys

    addikt

    Honnan az anyambol szedi az Outlook 2010 az Autodiscover cimet? Az osszes Exch 2010 serveren at van irva az AutodiscoverServiceInternalURl a https://autodiscover.cegnev.com/blabla cimre.
    ADSI Editben megneztem es a serviceBindingInformation a https://autodiscover.cegnev.com/blabla mutat a CN=Autodiscover,CN=Protocols,CN=<CASServer>,CN=Servers,CN=Exchange Administrative Group,CN=Administrative Groups,CN=First Organization,CN=Microsoft Exchange,CN=Services alatt.
    SRV record nincs a DNSben autodicoverre az nslookup -q type=srv _autodiscover._tcp.cegnev semmit nem ad vissza (a DNS serverhez nincs RDP hozzaferesem) es kozben az Outlook meg a https://tokmasautodiscover.cegnev/blabla -rol veszi az infot.
    Exchange 2007 cluster van es nemreg toltam be az uj Exchange 2010 servereket. A mailboxom termeszetesen Exchange 2010 figyel. Volt 2 Exchange 2010 ahol https://autodiscover.cegnev.com/blabla volt beallitva es termeszetesen ez is at ett irva.
    Outlook Test E-mail Autoconfiguration cuccaazt irja, hogy a https://autodiscover.cegnev.com/blabla cim megtalalva SCPn keresztul. Csak nem talalom, mert vegigneztem az osszes servert a fent emlitett reszen es sehol nem talalom.

    [ Szerkesztve ]

    Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

Új hozzászólás Aktív témák