Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Active Directory-val kapcsolatban lenne kérdésem. (win srv 2012r2)
  Hogyan lehet megoldani azt hogy a felhasználó akár melyik gépbe bejelentkezik mindig ugyan azokat a fileokat lássa az asztalán és dokumentum könyvtáraiban?
  Tehát magyarul a teljes profil (temp-eket kivéve) a szerveren legyen fent. Egyéni hálózati megosztásra is gondoltam, de nem tudom a fejükbe verni hogy azt használják, ezért kellene Asztal és Dokumentumok szinkronizálás. (levelező kliens is thunderbird portable az asztalon és jó lenne menteni valahogy, viszont túl nagy ahhoz hogy a hálózatról fusson folyamatosan, hely van de sávszéllel spórolnék)

  Más de hasonló nyomtatással kapcsolatban. Van egy rakat hálózati nyomtató ip címmel, mennyire gáz az ha én fogom és csak a szerverre telepítem fel a nyomtatókat majd megosztom úgy hogy a kliens gépeken a szerver által megosztott nyomtatókat veszem fel?
  Így megspórolnám a driver telepítést, ip cím beírást rendszergazdai jog sem kell telepítéskor... mindent, csak be kéne írnom profilokba hogy \\szerver\nyomtató...(pl: logon scriptel)
  Ennek továbbgondolása hogy valahogy logolni a nyomtatott mennyiséget szerveroldalon (felhasználónév alapján ki mennyit nyomtat).
  Tehát megosztott nyomtató vs hálózati nyomtató.

  [ Szerkesztve ]

  The Glorious Dual Xeon Gaming Master Race :) Master of chinese x79/x99

Hozzászólok Aktív témák