Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    válasz pschio #8447 üzenetére

    Hivatalosan vagy user cal-t vagy device cal-t veszel a domainbe leptetett user/ vagy eszkoz utan amelyik olcsobb a te esetetben. Ha 60 munkaallomason teszem azt 3 muszakban 3X60 ember dolgozik akkor 60 device cal-t veszel, de ha csak 60 user vagy kevesebb akkor erdemesebb a user calt venni majd a falra szogelni.

    Ezzel a domain le van tudva, Exchange-hez is kulon licensz kell (mindegy melyik szerveren ul) szinten user vagy device szinten a fent emlitett modon falra kiszogel.

    Ha lesz Remote desktop szerver( Terminal server) arra szinten kulon licenszet veszel szinten user vagy device cal, ott viszont 120 nap utan kell licensz szam + szerzodes szam valamit aktivalas is.

    Ace Ventura

    Kerdes milyen levelezo rendszer, milyen mentesi eljaras, mennyi ideig tarolja a menteseket. Ha nincs az email a torolt elemek mappaban akkor mint user meg vagy love.

    Ha exchange szerver van nalatok az atlag 2-4 hetig megorzi a levelet a torlest kovetoen is amit OWA-bol tud a felhasznalo visszaallitani, onnantol kezdve mar csak a rendszergazda segithet. Attol fuggoen milyen rendszer, milyen mentes, van-e eggyaltalan 1 eves metes :F a levelezesrol ez lehet minium 30-60 perces melo ,de akar 8-10 ora is, ha nincs item level recovery. Szoval ertheto...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák