Új hozzászólás Aktív témák

  • jimmy399

    senior tag

    Sziasztok!
    Szeretném kérni a segítségeteket. Van itthon két számítógépem, az egyikkel csak torrenteket töltök le 0/24-ben, a másikra meg felmásolom hálózaton keresztül, amit letöltött. Tehát az egyik csak seed/leech-nek van gyakorlatilag fennt tartva.
    Eddig távoli asztallal tökéletesen elboldogultam, mert nem kell rákötni se monitort, se egeret, se billentyűzetet.
    Viszont felmerült bennem az, hogy valahogy a főgépen, amiről vezérlem ezt a letöltő gépet valahogy megjelenítsem, hogy milyen hálózati forgalmat bonyolított le, úgy, hogy nem kapcsolódok hozzá távoli asztal klienssel. Gondolotam arra, hogy a Serious Samurize programmal lekérdezem WMI-n keresztül a paramétereket, de falakba ütköztem, mert nem tudok a távoli seeder/leecher géphez csatlakozni vele. Azzal a hibával szállt el, hogy hozzáférés megtagadva. Nem tudom hogy a seeder/leecher gépen hol kellene beállítani a hozzáférést hozzá.
    Node nagykegyesen az ugrott be hogy MMC konzol használatával majd a teljesítménynapló-val monitorozom, de ez sem jött be, mert itt is acces denied fogad. Mi lenne a megoldás? Hogyan állítsam be a win7 sp1-et? Neten google segítségével sem találtam semmi épkézláb megoldást.

    Köszi a válaszokat.

    --- N/A ---

Új hozzászólás Aktív témák