Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    válasz bobsys #3177 üzenetére

    Lehet irtam mar errol, kb 1 honaja kezdodott,de meg most sincs vege:

    Ugyel telefonal ahol brake fixet szoktunk csak csinalni, hogy kell neki egy uj 2008 R2 TS, de csak egy progi fog rajta futni 15 userrel, semmi mas nem is lesz rajta es itt a rendszer kovetelmeny a szoftver cegtol.

    Ok, kimegy az ajanlat, semmi valasz, kedden telefonal, hogy megvette a vasat mashol,de csutortok delutanra legyen kesz a szerver.

    Megcsinalom minden fasza, sok sikert, egyszer csak hiv valaki hogy, hol az outlook meg a world?

    Mondom TS szerver es nincs, mert nem mondta senki, hogy az is kell ugye nem ket filler a licensz arra sem. De hat az o programjuk az nelkul pedig nem is mukodik, csak ezt az aprosagot elfelejetettek megemliteni a tualjnak. Minden TS profilba mukodo outlook es world kell...

    $8K-t val kesobb megvan az outlook, telepitem, neki egyenlore csak 1 profil kell amibe tud tesztenil, de gyozodjek meg rola, hogy minden egyes kliens gep teljesen fel van patchelve az outlook is, es megy ahogy kell, mert annelkul komoly gond lesz.

    Mondom neki, bocsika terminal server te mi a banatomrol beszelsz?

    Kiderul, hogy nem 2008 R2 TS kellett volna hanem 2008 R2 +vpn, csak igazabol nem tudta mi a kulonbseg koztuk. Sajat programjukhoz az SQL expresst nem tudta feltelepiteni :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák