Új hozzászólás Aktív témák

  • -Faceless-

    őstag

    Sziasztok!

    Úgy tűnik egy ismerősöm be tud ajánlani egy vidéki állami intézményhez informatikus/rendszergazda állásra. De a hely nincs meghirdetve, és semmit sem tudok róla, csak annyit hogy java alapú belső szoftveren dolgoznak, és többnyire a gépek hardveres, szoftveres bajait kell orvosolni.

    Nem vagyok egy magabiztos ember, tartok is az interjútól, és csak akkor tudok egy-egy témáról magabiztosan beszélni, ha azt behatóan ismerem. (szóval szeretnék rátanulni)

    Tudom, hogy ez így elég tág, de tudnátok esetleg segíteni, hogy ilyen típusú állásban milyen fő elvárások vannak, és miket kellene tudnom?
    Nem a minimum, hanem legalább közel maximumra hajtanék, szóval bármi amiről szó lehet. Angol nyelvű videókat is szívesen néznék, csak nem igazán tudtam, hogy mire kellene rákeresnem.

    5 évet tanultam programozást, inkább kevesebb, mint több sikerrel, de OS, hálózatok, bash, SQL, objektum orientált programozás, és különböző nyelvek alapjaival tisztában vagyok. 90%-ban programozás, szóval szerver oldali, és gyakorlati dolgokról keveset tudok.

    A segítségért nagyon hálás lennék! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák