Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    addikt

    válasz Flowtation #19872 üzenetére

    Igen az az!

    Huhhh, hát köszönöm szépen.

    Szerencsére, most csak néhány sort kell rányomtatni, és lényegtelen a törzslapszám is. Ha jól vettem ki a kollégáim szavaiból.

    Próbáltam rávezetni a kedves vezetőséget, ha van rá lehetőség ezeket az adatokat kézzel vigyék fel, a törzslapokra, persze ettől elzárkóztak.

    Ami kellemes meglepetés, csak 7 osztályt kell megcsinálnom.

    Az újonnan érkező elsősök, és a felsőbe lépő ötödik osztályosok lapját kell nyomtatnom.

    "Szóval "csak" 200 gyerek meglesz az gyorsan,
    de ha három napig kell nyomtatni akkor addig csinálod." :C

    Bocsánat az offért, ha valakinek van jó ötlete, a felmondás nem opció :DDD,
    azt szívesen fogadom.

    Jelige relatív kevés szívással megúszni ezt a címeres sz*pást.

    Annyit tudok hogy PDF-ben kapom majd talán osztályonként az anyagot. Az év végi lesz majd a "fájdalmasabb", mert ott már a névnek, és a sorszámnak is stimmelnie kell majd.

    Kétoldalas törzslap nyomtatást én úgy oldottam meg hogy Word be kértem a szöveges értékeléseket, ezt előre megszerkesztettem, mármint a sablont, és azt töltettem ki a kollégákkal.

    Érdemes osztályonként egy sablont adni, (így a margó méretet nem kell egyesével ellenőrizni) szépen jöhetnek bele sorba a gyerekek, ha van kétoldalas nyomtató az nem hátrány, így hamarabb megvan a dolog.

    Első évben az egyik kolléga a szöveges értékelést kb (30 gyerek),emailben nem tudott csatolni, szövegben küldte át, hatalmas nagy szívás volt, egyesével formázni a szöveges értékeléseket az elsősöknek. És ezen kívül még volt 2 osztály.

    Persze akkor még "új" volta, a kollégák csak oda adták, kb zéró egyeztetés után, tavaly már több eszem volt, aztán sablont kaptak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák