Hozzászólok Aktív témák

 • gaborbol

  őstag

  válasz Plero #1889 üzenetére

  MS elso ember 4 ora utan lepasszolt, hogy nem lehet megoldani, hivjam a dell-t.
  Mondtam nem fogom a ti termeketek, ha a 3rd party felig meddig tudja nem igaz,hogy ti nem.
  Adtak egy masik embert, 4 ora kuzdes utan annyi volt, hogy helyrehozta boot reszet, de meg mindig BSOD volt,kozolte,hogy leajart a muszak, ha gondolom keres egy harmadik mokust aki atveszi...
  kezdett veszni a dolog, mert 2 napja dolgoztunk rajta, ugy voltam vele, hogy marad a vmware es virtualizalom max, de ha nem jon ossze akkor uj telepites-szogeles.

  Kiszedtem a kulso usb rackbol a server hdd-t amit ms 4 oran keresztul szogelt, beraktam a szerverbe, es elment rola minden adat, particio se volt rajta.

  Kraft kerdezett 3 dolgot a szerverben levo raid kartyarol, kb fel ora mulva kuldott egy storage craft boot- cd-t. Arrol bebootoltam, volt egy opcio Repair server 2008 R2,raid egy masik parja meg a szerverbe, volt egy menu inject drivers,sikerul, szerver ujraindit, nincs bootolhato eszkoz.
  Kraft cd-je vissza a szerverbe, volt egy boot tool cucc rajta, 10 masodperc alatt megvizsgalta, server boot broken->auto fix->ok!
  ujra check server boot: normal.

  Restart es a szerver lazan betoltodott normal modba.

  Visszanyomtam a disket amirol eltunt a particio, elkezdte ujraepiteni 5 perc utan meg is halt a disk.Meg egyszer ki-be, open manage kiszolt ,hogy a diksk elkoszont, csereljem...

  Ms ma visszahivot, hogy akkor kezdjunk neki,m ondtam hogy a szerver 3 oraja megy az ugyfelnel, es a 3rd party fel ora alatt megcsinalta amit ok nem tudtak 2X4 alatt.
  Es melyik program volt ez ha szabad kerdeznem? :DDD
  Storage craft.
  Tudna betuzni?
  S like stupid (csak viccelek, sam-et mondtam)
  Mostantol tuti o lesz majd ott az asz :U

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák