Új hozzászólás Aktív témák

  • mckay

    aktív tag

    válasz E.Kaufmann #16972 üzenetére

    Köszi, köszi mindenkinek a hozzászólását a felhő alapú levelezés ügyében!

    Nos, sajnos nem győztetek meg, hogy érdemes lenne 2-3 ezer forintért Office365-re váltani, valószínűleg nem mondtam el, milyen kicsi cégről van szó: 1 azaz egy számítógép és 1 azaz egy telefon, a kihívás csak annyi, hogy
    a) a pc kezelője (alkalmazott) és a telefonos ember (tulaj) nem ugyanaz
    b) a levelek fontosak, hogy megmaradjanak biztonságban több hónapra vagy évre

    De azért az mégsem igaz, hogy a 2-3 ezer forint ne számítana egy cégnél, hiszen még csak leveleztünk, nem termeltünk semmit, més máris elment évi 20-40 ezer forint!

    Nem szeretnék egy sima klasszikus tárhelyet (lásd a-b szempontok), ezért egy éve azzal indítottam, hogy a tarhelyről pop3-mal átszipkáz mindent az outlook.com és ott kezelik, mert az olyan tiszta felület. Igen ám, de mostanra igen zavaró, hogy a leveleket úgy küldi el, hogy ...@outlook.com on behalf of ...@sajatdomain.hu, másfelől igen zavaró hogy néha egy órát is késlekedik a pop3 áttöltés. Régebben, amikor piacra lépett az outlook.com-mal a microsoft, egyik gond sem merült fel.
    :(

    A gmail továbbra is "jó fej" még valamennyire, csak hát ő sem SMTP-zik, meg hát szerintem ott minden levél szövegéből big data lesz, bár utóbbiban nem vagyok biztos.
    :U

    Azt hittem talált már valaki egy harmadik megoldást, amelyik bevállalja a levelezést (mondjuk havi X levélig) és cserébe megelékszik a bannerben mutogatott hirdetésekkel.
    ;]

    De ha nem, hát nem... Azért köszi!
    :R

Új hozzászólás Aktív témák