Új hozzászólás Aktív témák

  • Flowtation

    őstag

    Sziasztok!
    Pont a sysprepről akartam én is kérdezni. Tegnap csináltam egy ref gépet, nem raktam tartományba a korábban olvasottak miatt. Volt sysprep, le is futott, megcsináltam a capture image-et, viszont nem aktiváltam a wint. Namost a sysprep amúgy is kiveszi ezt az infót is vagy csináljam meg újra?

    Volt még olyan gondom, hogy a következő gép telepítésekor újra végig kell zongorázni a telepítési varázslót, tehát időzóna, bla-bla, stb. Ezzel az a baj, hogy user létrehozásnál nem enged egy alapot létrehozni, arra hivatkozva, hogy már létezik. (pl. ha egy admin usert csináltam a ref gépen, akkor a következőn már nem tudok, csak admin2-t lehet) Namost, olvastam valahol, hogy a további telepítésekkor kell egy ctrl-alt-f3-at nyomni, és ekkor be lehet lépni a default admin fiókkal. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ezzel újraindul a gép és már be tudok jelentkezni a ref gépes userrel, ez rendben van így?

    Egyébként azt írják, hogy ezek a sulis winek automatikusan aktiválódnak, na ez nálam nem megy, van ennek különösebb oka? Esetleg megoldható, hogy ne kelljen külön-külön beírogatni a kulcsot? (Persze ha a fent sysprepes módszer nem működik.)

    Előre is köszönöm!

    Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

Új hozzászólás Aktív témák