Új hozzászólás Aktív témák

  • X Factor

    addikt

    válasz Jorus #16207 üzenetére

    Szvsz nyugodtan, de ezek azok a dolgok, amihez azért nem árt egy jogász, vagy egy olyan cég ami audittal foglalkozik. és tőlül biztosra megérdeklődni.

    Eleinte én is úgy voltam, h. ha kell valami jelezzék, és nézzük meg. De sokszor ennél bonyolultabb a dolog, mert hiába free egy xnview, otthonra, ha már munkavégzéshez használod akkor nem az. Mondjuk ez csak egy hirtelen kiragadott példa volt.

    Én azt szoktam csinálni, hogy nézem wmi-n keresztül h. ki miket telepÍt, és a változásokat automatiksan exportálom magamhoz. Aztán, ha vmi nem odavaló, akkor szedem is le és jelzem h. ejnyebejnye.

    Egyébként érdemes évente csináltatni egy külsős audit-ot. Nekem is volt ugyanilyen problémám, amit te írsz, h. minden legális, de hébe-hóba ha egy adott tool trial-ja korlátozza a feature-ket, akkor vásárlás előtt megénzzük h. egyébként beilleszthető-e a workflow-ba illetve beváltja-e a hozzáfűzőtt reményeket.

    Nyilván, szerintem ez belefér, mert minden más legit, számlával, accountokkal eltárolva bizonyithatóan, de aztán lehet h. az én értelmezésem téves. Úgy voltam, h. inkább ne ezen műljon. Évente egyszer beszolgtátunk minden ilyen jellegű adatot a vásárlásokkal együtt és lesz egy whitepaper, ami egy jogi dokumentum és bizonyitja h. fehérek vagyunk mint a friss téli első hó.

    Make things work

Új hozzászólás Aktív témák