Új hozzászólás Aktív témák

  • Flowtation

    őstag

    válasz Flowtation #16100 üzenetére

    Elnézést a halmozásért. A történet a következő:
    Ma reggel arra mentem be az egyik suliba, hogy a szerverünk szét van szedve. Mondom vtf, rögtön feltűnt, hogy a vinyó kábelek is le vannak húzva. Körbekérdeztem, tegnap már így volt, hétfőn meg még volt net (dns szerver is, bizonyos gépeknél meg be van állítva az ip címe mint dns), tehát gyanús a kedd. Kedden csak 10 gyerek volt suliban, a többi kirándult. Gondoltam, hogy nosza összerakom, ekkor jött a döbbenet, az egyik vinyó tápcsatija melletti műanyag letörve, a tüskék érdekes szögben, valamint a ram sehol (!!). Már rendőrségi bejelentés megvolt, addig nem nyúlok hozzá (igaz reggel már tapicskoltam :O ) viszont ami a lényeg lenne:

    Honnan tudom kideríteni, hogy pontosan mikor történt a leállás? Gondolom a vinyók vagy a ram kihúzásának ideje lehet. Melyik log fájlt keressem?

    Én is hibásnak tartom magam mert egyébként a szerver egy szertárban van a bejövő nettel meg szekrénnyel együtt, a szertár zárva van alapesetben, kulcs a tanáriban, viszont térképes szertár. Ezt a kiépítést örököltem.
    Naiv voltam. :W Viszont régóta így van.

    [ Szerkesztve ]

    Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

Új hozzászólás Aktív témák