Új hozzászólás Aktív témák

  • sanzi89

    addikt

    válasz Flowtation #13569 üzenetére

    Csak magadnak csinálsz vele plusz nyűgöt, egy átlag tanár fel se fogja, mi az, hogy tartomány, meg egyéni felhasználók, mappák, csak azt látja, hogy megint be kell lépni, beírni a jelszót, kilépni, és ez neki nyűg. Sőt, még te vagy a köcsög, mert megbonyolítottad az életét.

    Annó amikor eljöttem megcsináltam, hogy majdnem minden tanárnak legyen egyéni azonosítója, munkaközösségekre lebontva közös mappák, stb. Most - mivel behalt pár dolog szűk egy év alatt az új rendszergazda keze alatt - így rákukkantottam pár dologra. A munkaközösség mappák tök üresek, sokszor reggel egy valaki bejelentkezik egy gépre az egyéni azonosítójával, aztán azt a gépet aznap mindenki azzal az azonosítóval használja. És persze majdnem mindenki pendrive-ozik.

    Persze ettől függetlenül a normális rendszergazda által üzemeltetett rendszerben megoldott a jogosultsági szintek definiálása, felhasználók elkülönítése, csoportok kialakítása, stb. Az, hogy az alvégen a felhasználó meg ennyire hülye, azzal nincs mit csinálni.

    Ja, és persze te kis minimálbéres, fiatal, 1-2 éve ott dolgozó "új fiú" ne magyarázd neki mi a jó, mert ő már 15 éve itt tanít, és háromszor annyit keres mint te, és jó volt eddig is, ahogy volt... Én például ezért nem fektettem bele ebbe nagyobb energiákat.

    Persze tisztelet a kivételnek, olyan is akad, nálunk is volt, egy kezemen meg tudtam számolni őket.

    "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Új hozzászólás Aktív témák