Új hozzászólás Aktív témák

  • Kiskutyák

    aktív tag

    Sziasztok!

    Szeretnék kérni némi segítséget. SBS2008 domain controller, hétvégén települt pár windows frissítés rá és kapott egy restartot. Eztuán hétfőre az első hiba ami jelentkezett, a User Profile Service nem tud elindulni. Kapott még egy újraindítást amely megoldotta, legalábbis úgy tűnt, de a lényeg, hogy Rendszergazdával bejelentkezve a teljes profil elindult. DE, a feladatütemező szolgáltatás, leállt, nem indítható, "RPC is too busy" hibaüzenet is előjött már, a C meghajtón lévő szokásos SBS-es megosztások nem érhetőek el, RRAS, hol elindul, hol leáll, kézzel nem indítható el. A BPA semmit sem közöl csak annyit, hogy a SYSVOL mappa nem érhető el. Az esemény naplóban elég sok error bejegyzés, de semmi konkrétumot eddig nem találtam. A GroupPolicyManager hisztizik, hogy a WMI filtereket nem éri el. A rendszer nagyon belassult. A szerver egy HP ProLiant ML110 G6, benne 4db HDD, 2db logikai meghajtó, mind a kettő RAID1-ben. Az első köteten van a rendszer, a másik kötet tárolásra van használva. DISK hibára utaló napló bejegyzés nincs.

    Próbáltam a CompletePC visszaállítást, de persze, hogy nem futott le. Csökkentett mód nem indul el, megfagy. :O

    AD DS, DNS, DHCP, Nyomtatók működnek, internet elérés is van, a hálózati meghajtók elérhetőek amik a második kötetről vannak felmappelve. A felhasználói mappák is elérhetőek.

    Van esetleg valakinek ötlete, hogy mit próbáljak meg még mielőtt újra húzom az egészet? :(

    Köszönöm előre is

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat!A kis emberek mindig ezt teszik de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz."

Új hozzászólás Aktív témák