Új hozzászólás Aktív témák

  • sanzi89

    addikt

    válasz Theory66 #13447 üzenetére

    Kell, nem kell, ez az érettségi szabályzat. Csak rajtad múlik, hogy mit csinálsz a beadott fájlokkal, ha kicsit ügyes vagy akkor még azt is el tudod érni, hogy a kutya nem bizonyítja be, hogy történt valami. De éppen ezért ez bizalmi kérdés, amit - pl nálam - egyszer lehet eljátszani.
    Én ha megtudnám, hogy a sulis rendszergazda belenyúlt bármibe az informatikai érettségi fájlokkal, másnap nem kellene, hogy jöjjön. Van egy mappa Kis Pista névvel. Azt a mappát kiírod a megfelelő számban CD-re, odaadod a megfelelő embereknek, és kész. Nem nézegeted, vizsgálgatod, milyen fájl van benne milyen névvel, főleg nem módosítasz rajta semmit, fájlkiterjesztést meg pláne.
    A javító tanár feladata, hogy a javítási útmutató alapján a megfelelő hibákért levonja a pontot. Nem nagyon van ezen mit beszélni szerintem.

    Az meg másik, hogy érettségire vadonat új felhasználók kellenek, én vadonat új telepítésű gépeket is raktam alájuk, tehát senki nem állított .txt-re semmit, max az érettségiző. Ha ez mégse így van, akkor nyugodtan lehet a diák részéről panaszt tenni, hogy nem voltak megfelelők a feltételek.

    Elég egyszerű egy informatikai érettségi lebonyolítása, kétszer is csináltam segítség nélkül, semmi gikszer nem volt. Alapvető dolgokat kell betartani és kész.

    Amúgy meg szerintem nagyon tévesen látod, hogy egy írásbeli érettségi 40-50 évet határoz meg egy ember életében. Persze szivattyú, de fél év múlva el lehet menni újra. Ha valaki ezek után árufeltöltő lesz, ott más gondok is vannak. Sőt, ha nem biztos az illető magában lehet előre hozottan is érettségizni, mint ahogy én - és sokan másik is - csináltam.

    [ Szerkesztve ]

    "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Új hozzászólás Aktív témák