Hirdetés
- [Re:] Brutális GDPR-bírságot szabtak ki
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- CIS - Comodo Internet Security
- Asus routerek
- DIGI internet
- OpenMediaVault
- Mozilla Firefox
- [Re:] Nagyon rossz hatással van a gyerekekre a járvány miatti túlzott eszközhasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
Hozzászólok Aktív témák
-
Divi
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni, munkaeszköz kiválasztáshoz.
Mint szerintem sokan, szaladgálós több ügyfeles rendszergazda vagyok én is, és szeretnék valami olyan cuccost venni, amibel kvázi bárhol el tudok látni kissebb admin feladatokat.
- TeamViewer
- mstsc
- ssh
- pw reset itt ott
- monitoring tool csekkolás
- Facebook
- korlátozott html php szerkesztés... weboldalon tűzoltás, ilyesmi.
- VPN képességÉs persze a szokásos médiafogyasztás, zenelejátszás, engibördz, ilyesmi.
Az ideális egy Telefon+Tablet kombó lenne mint az ASUS Padfone csak windows alapon, de az ugye nincs... így keresem az életképes alternatívákat.
Na a kérdés az, hogy ti mit választanátok?
Szempont, hogy nem szeretnék sok eszközt, (töltőt, kábelt,) magammal hordozni, mert ugye minél több okos eszközöd van, annál több eszközt kell magamnak rendbentartanod, peccselned, rootolnod, ... én meg nem akarok a feltétlenül szükségesnél több kütyüvel buzizni2 opciót találtam.
- ASUS Padfone 2 Plus. + Bluetooth billentyűzet + tok
Maga lenne az álom, de nem tudom, hogy az Android alkalmas-e rendszergazdai munka elvégézésre. Büdös életben nem volt még andrid rendszerű eszközö a kezemben. Van ezzel valakinek valami tapasztalata?- Valami Windows tablet lecsatolható billentyűzettel, windows 8.1-gyel.
Ugye a Windows egyértelműen nyerő itt, RSAT-tal és VPN-nel, kb gyerekjáték bármilyen távoli rendszert azonnal megmasszírozni, de ebből meg hiányzik a telefon funkcionalitás. Nagyon beteg dolog windows 8.1-es tabletet telefonnak használni?Ráadásul jódrága.
Ti ilyen feladatra milyen megoldást választanátok?
[ Szerkesztve ]
lá lá lá lá lá lá lá Lila Liba gá gá gá gá gá gá
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óvodások homokozója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- [Re:] Teljesen ellehetetlenítené a Huawei működését az USA
- [Re:] [Worlynox:] 6db-os mining rigek eladók
- OLED TV topic
- [Re:] Samsung galaxy watch 46mm, szép állapotban, plusz 3 szíjjal eladó!
- További aktív témák...
- 1150-es processzorok / I7 4765T / I5-4590 / I5-4570 / I3-4170 / Xeon 1220 V3 / G3450 /
- HP 17-by3265ng - ÚJ 17,3" FullHD IPS notebook - Core i7, 8GB, 512SSD, Windows 10
- HP 17-by0018ng - ÚJ 17,3" notebook - INTEL N4000, 8GB, 256SSD, Windows 10
- Laptop processzorok / I7 4810MQ / I7 4800MQ / I7 4710QM /I7 4700QM / I7 3610QM / I7-4610M / I7-4600M
- Új Lenovo S145-15IWL 15,6” Netezős Multimédiás Laptop -30% 4205U 8GB 240GB SSD FULLHD LED MATT
Állásajánlatok
Cég: PROGmasters
Város: Budapest
Cég: NISZ Zrt.
Város: Budapest