Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Alteran-IT

  senior tag

  válasz iwu #10968 üzenetére

  Pedig gondolhattam volna rá :D
  Amúgy igazad van, azzal van a probléma. Most is épp csatlakozni szeretnék rá, de érdekes mód a port zárva van, holott a routerben (RVS4000) be van állítva Single Port Fw és Port Range Fw-nél is.
  Még a tűzfalat is kikapcsoltam, de semmi változás, egyedül a 8080-as port van nyitva, de azt a web management-re tarja fent, más portot hiába állítok be neki, zárva marad.

  De egyébként tényleg érdekes, mert olyan, mint ha a kérés eljutna a géphez, viszont nem érkezik válasz. A WOL-nál vettem észre, mert ha nem engedélyezem és állítom be a 9-es portot, akkor nem is tudom felébreszteni a szervert, viszont most ugye be van állítva és mégis zártnak látja a portchecker (többet is kipróbáltam, amit már régebb óta használok) a portot, holott a gép megkapja a csomagot és be is kapcsol a gép, viszont nem jön válasz (wakeonlan.me-n keresztül szoktam felébreszteni a gépet, ami sikeres küldésnél ki is írja, hogy sikeres, viszont most a "Sending Magic Packet to .... "-nél annyiban is maradt.

  Neten rá is kerestem a routerre és a konkrét problémára, néhányan szenvedtek vele, aztán valahogy megoldották. Van aki lecserélte a routert, de azt inkább elkerülném.
  Még arra gondoltam, hogy ha már a 8080-as port nyitva van, akkor azt nem lehetne átirányítani a szerverre és ott beállítani, hogy azon keresztül menjen a távoli asztal? Lehet hülyeséget kérdeztem, de más nem nagyon jut jelenleg az eszembe.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés