Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz brd #10847 üzenetére

    Az a baj, hogy jókor kérded, mert bár nem tettem újra a szervert, azért legyalultam a szerepköröket és mindent velük kapcsolatban, bár most az az érdekes, hogy egyetlen egy bejegyzést se tölt be, csak üres háttér (mondtam én hogy megbolondult szegény), sőt le is fagyott, mondjuk a vas se olyan erős alatta, de még mindig jobb, mint egy virtuális gép, amin meg tökéletesen működött, igaz hogy lassan, de működött.
    A videóval kapcsolatban igazad van, csak ugye amíg magunktól rájövünk néha az sok időbe is telhet és azt nem mindig engedhetjük meg magunknak.
    Ami meg a telepítést illeti, nálam van egy szabály, még pedig az, hogy elb@szott Windowst sose próbálj foltozni, mert az már úgy sz@r ahogy van (azért nem vagyok olyan új infóban, csak a szerveres rész új).
    A DNS meg nem kliensben volt beírva, hanem a routeren volt beállítva, de nem a WAN (Cisco-éknál ott nem lehet), hanem a LAN oldalon, ami azért nem teljesen ugyan az, legalább is a tapasztalataim szerint.

    Mondjuk ma már szinte minden azon múlik, hogy hogyan adod elő magad, gyakorlatilag bárkit meg tudsz már vezetni bármivel. Erre jó példa pl. a szavazások, holott a politikusok se túl okosak (olyan gyök2IQ, munkájukat még egy egyszerű paraszt is jobban végezné), de jól tudják hülyíteni az embert, na de nem akarok politizálni.

Új hozzászólás Aktív témák