Új hozzászólás Aktív témák

  • diablo1984

    veterán

    válasz mycso #35039 üzenetére

    jaja, ezt tudom, egyszer már a miskolci topicban kikérdeztelek ez ügyben! azért is néztem, hogy valami nem okés, mert vagy forgalmiból nem tud olvasni, vagy nem tudja, hogy mije van, de valami nem kerek ebben a hirdetésben!

    erőteljesen gondolkozom a laguna fiatalításán, tetszenek a kombi megane 2-esek, de olvason róluk, hogy az 1,5dci az beleválasztva eléggé pénztemető lehet, a benzineseknek meg a gyújtótrafó probléma a tipushibája! a dízelhez húzna a szívem, a kis fogyasztás miatt, de eszem alapján az 1,6 16V-es motor tűnik a kevésbé rizikósnak, csak ritka és kissé drága is! valakinek valami vélemény róla? ez az 1,6-os mennyire tartható jó fogyasztáson?

    méresgettem most a laguna fogyasztását, 80% pályázás(mutató 120-on), 20% Pest, így 8,3liter/100ra jött ki a fogyasztás, ez nem rossz, de valamiért városban ha finomkodok is vele bekapja a 10liter körüli benzint, amit sokallok kissé! ami jó ebben a nagy motorban, hogy pályán 120-nál odalépve is megy mintha űznék, van benne erő, de cserébe fogyaszt is!az elmúlt 10 évben turbó dízelekkel toltam, ott azért alacsonyabb fordulaton is megvolt az erő, fogyasztása meg jóval jobb, még ütve-verve is, de a gatyámat ráköltve egyre már óvatosabb vagyok, az 1,5dci-től éppen ezért is tartok kissé.....

Új hozzászólás Aktív témák