Új hozzászólás Aktív témák

  • SocketA

    aktív tag

    válasz _NCT #20013 üzenetére

    MMA87: Ha eszrevetted, mar reg irtam ide a topicba, mert mar annyira nem erdekel. Miota a rozsda van, es kerdezgetem a hozzaertoket, mindenki azt mondja, hogy csak felszini rozsda, nem veszes, de 10 eves kocsiba meg nem termeszetes.

    Aztan volt ugyebar a koccanas, amikor osszetortek a kocsit. Azota meg plane ugy jarok a kocsival, hogy nem erdekel, mi van vele, ha osszetorik, vagy ha elromlik valami, akkor majd megcsinaljak a szervizbe azt is.
    Meg a javitast megvarom, ha sikerul a rozsdat lekezeltetni, meg azt megcsinaltatom, de ha barmi mas elojon, akkor eladjuk a p.csaba a kocsit.

    Mar nezegetjuk is a kovetkezot:
    - BMW E46 coupe: Nagy almom ez a kocsi, szeretnek egyet venni egy evre, csak elmenyautonak, de egy-masfel millioert nem hiszem, hogy jot talalnek, mivel ezzel tenyleg nem terveznek hosszutavra, igy szervizre nem szivesen koltenek.

    - Ford Focus: A belseje nem egy alom, de egesz jo kis kocsik, viszont ami igazan tetszene belole, a 2009-es modellek, de azok meg dragak.

    es az uj szerelmem:
    - Opel Astra H: Kulso nem tetszik, viszont belul egesz jo, kiveve a kozepso kijelzot. Most ezeket nezegetem. Plane egy GTC-s coupe, az igazan jo lenne.

    Ja, es hogy ertsd miert nezegetem:
    Kiszamoltam, hogy havonta 49.000.- Ft -ot koltunk a kocsira benzin nelkul. Inkabb akkor eladom a kocsit, adnek erte amennyit adnak, a marad kb. 500eFt-ot meg 10 honap alatt kihozom ebbol a havi 50ezres szervizkoltsegbol, es akkor van egy 5 eves kocsink.

    Amugy Szerdan voltam Nyiregyhazan, neztem egy 2007-es Megane II kupet, de mar eladtak. Elgondolkoztam, hogy azt a par szazezret hozzateszem es akkor 4 es fiatalabb kocsink van. Plane, hogy fel ev alatt annyi minden romlott mar el a kocsin, hogy - a Ti segitsegeteknek hala - mar lassan autoszerelo leszek, es megismerem az egesz kocsit. :R

    (#20015) cila1 : Megnezem, koszi. Amugy a biztositekja ennek hol van? Mert a motorterben es a kormany alatt nem talaltam.

Új hozzászólás Aktív témák