Új hozzászólás Aktív témák

  • SocketA

    aktív tag

    válasz FerNandor #18019 üzenetére

    FerNandor: Huuu... ha vizes a tarolorekesz, akkor Rad is az var, mint amivel most en szopok: szet kell szedni a belsejet. Fent szaritom a radiatornal a szivacsot...
    Neked Electronic Fault uzenetet nem dobott meg?

    Kerdesedre valaszolva, ket megoldas letezik:
    1. Leszeded a hovedot a kocsi aljarol, es a ket elso kerek mogott lesz egy-egy vastag gumicso, oda nyulj fel valamivel, es takaritsd ki. Vigyazz, mert ha egyszer kidugul, akkor jonni fog belole a trutyi!
    2. (En igy csinaltam). A szelvedo ket oldalan van egy-egy kb. 15 centis kis takarolemez, azokat kipattintod, csak par patent fogja, semmi csavar.
    Utana pedig 2-2 muanyag pantent fogja a ket szelen az egesz muanyag szellozot, ami a szelvedo elott helyezkedik el.
    Az elsoket le is torheted, mivel a sarhanyon alulrol anyacsavart ra lehet majd tenni. Ha ezeket leszedted, annyira mar fel lehet nyitni az egesz muagyan "racsot", hogy ki tudd takaritani a vizelvezetot, meg a lefolyokat.

    Esetleg kezdetnek van egy olyan egyszeru megoldas, hogy az elozoleg linkelt kepen van a fekete gumicso (az a bal oldali lefolyo), azt megnyomkodod kezzel jol, hatha kikopi magabol a trutyit, es megtisztul.

    Az esoviz elvezeto felso reszeben, a szembol bal oldali ablaktorlo kar alatt van egy nagy fekete lyuk, itt szivja be a levegot.
    Ehhez persze le kell szedned a muanyag boritas, amihez pedig a ket ablaktorlot kell leszedned (nem ez nem sikerult... MIERT?! nem tudom lehuzni...)
    Viszont kezzel benyultam a "beomlo" utan az a szivacsos barna szigetes ereztem, ami a belso tuzfalnal is van a kocsiba, ez nekem jol el is azott....
    Nem ertek hozza, hogy a nyilas utan mi van, de sztem itt sokmindent nem lehet szigetelni.... szerintem...

Új hozzászólás Aktív témák