Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Szerintem nagyon jók a HPk.
Eddig ilyen HPkal volt dolgom:
Laserjet 4
ColorLaserjet 4500
Designjet 500
Mindegyik bagyon frankón mükszik. A 4es az már majdnem 10 éves de még mindig nyom, mondjuk lassú a mai nyomtatókhoz viszonyítva meg hangos, de semmi gond nem volt vele az évek alatt. -
-
Polesz
addikt
Szerintem szokásos hp hiba. Ha színeset kezdessz el nyomtatni akkor a feketét is hajlamos kikeverni a színes patronból és ezért mosottabb a fekete. Tiszta fekete nyomtatásnál nem szokott ez jelentkezni. Vedd ki a színes patron és próbálj meg úgy nyomtatni.
Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.
-
Polesz
addikt
Ismerős a sztori, nekem canon s100 rohad itthon pont ilyen okból. Egyébként a Canon i550 a boltban napi használatban megy. Sokszor volt a patronja is újratöltve és kifogástalan azóta is. Ami tetszik benne, hogy gyors, halk és nagyon olcsón nyomtat és vázlat minőségben is olvasható a szöveg.
Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. Gyakorlatilag van.
-
Gee-Bee
tag
Mielőtt kidobnád a rosszat, nézd meg rajta a dátumot, mert addig garos, és kapsz érte egy újat.
Egyébként fotó-fekete tinta nélkül minden nyomtató színekből keveri a feketét, mert a ''fekete'' fekete dokumentumnyomtatásra való, pigment festék, ami nem keveredik a színesekkel megfelelően és nem is használható minden papíron.�%-12345X
-
hezso
aktív tag
Az epszon nyomtatók/töltés meg ilyenekről már beszéltünk 1x egy másik topicban úgy emlékszem
Mér vágtad ki? Mik voltak a hibái? Sokat evett? Csúnyán nyomtatott? Nekem C42ux-em is van, de arra a kevésre amire használom nekem tökéletes, semmi bajom nem volt még vele, amit nem tudtam megoldani(igaz 1x nyomtatás közben eltünt a sárga, húú de felb*szódtam ! Pedig a patron még félig volt. Kábel ki, vissza, ráraktam a szívatást szenvedett, de a szín visszajött! Azóta a legnagyobb gond csak az, hogy a rajzlapot kézzel kell ''beleszivatni'', mert a motornak túl vastag, és a henger elpörög) -
VadMacs 2
csendes tag
Mechanikai hiba olyasmit tud okozni hogy pl. egymáshoz képest elcsúsznak a nyomtatási sorok, és még sorolhatnám. Az amit írsz, tipikusan a patron hibájára vezethető vissza. Ugyanattól a kereskedőtől vannak?
NF7-S V2.0, XP 3000+, 1Gb DDR400, ASUS Radeon 9600XT/TVD, 120Gb Sea. 7200rpm IDE / Maxtor 20Gb 5400rpm IDE / Sea. 20Gb 7200rpm SCSI, Pioneer DVD-116 & DVR-107D, Leadtek WinFast TV2000/XP Deluxe, SB Live Value, + RTL8139, Adaptec AHA-2944U, 17c CRT & 15c LCD (Dual), MSI Bluetooth, IrDA, HP PSC 2410
-
Gee-Bee
tag
Gyakorlatilag ugyanaz, mint az 1150, legalábbis szoftver szempontból. Külsőre tényleg kisebb, kispóróltak belőle némi vasat meg műanyagot, de ettől nem lett rosszabb, mint az 1150.
Dosból megy, hiszen PCL5-ül beszél.
(De vigyázz, mert mindez nem mondható el a 1010 és 1012-modellekről, de külsőre nagyon hasonlóak)�%-12345X
-
petroczi
csendes tag
mikk2000,
szerintem nem a nyomtató szar, hanem a papír, amit használsz! Próbáld meg rendes nyomtatópapírral is. Asszem a Canonnak is van külön tintasugarashoz való. A gyöszös-szöszmötös félfamenteseknél hamar felkap valamit a fej, aztán szét is keni, innen a maszatolás-elmosódás. -
petroczi
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest