- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Milyen program, ami...?
- Windows 11
- Crypto Trade
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Router gondok
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Video konvertálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz Tomi_Sci #736 üzenetére
Ja a 2680-at elnéztem, bocsi, de nincs jelentősége
Az XL-es patronok gyakorlatilag ugyanazok mint a normál patronok (ahogy írtad) többet töltenek bele. Meg más chip van rajta.
A HP nem tiltja a patronjai utántöltését és az u.gy. patronok használatát, csak megjegyzi, hogy így nem lesz tökéletes a nyomatod. A piezos technológiával ellentétben - ha kifogy a patronod - max eldobod a nyomtatófejet. Ezért a HP leszarja, hogy van-e benne tinta vagy nincs, nyugodtan nyomtathatsz egy patronnal is. A piezos nyomtatóknak (epson, brother) szükségük van a folyamatos tintaellátásra, különben beszárad a fej (ezért pocsékolják a tintát tonnaszám).
Akárki akármit mond, szerintem a HP a legkorrektebb tinta ügyben, még ha nem is a legolcsóbb velük nyomtatni (bár ki tudja, ha összeszámolom, hogy mennyi tintát pocsékol el az epson fejtisztításra az 500 ft-os patronokból, már nem is olyan biztos). Én úgy vagyok vele, hogy nekem ne mondja meg a gyártó, hogy mit csinálhatok a termékével, ha már egyszer kifizettem.
Úgy ~15 évvel ezelőtt DeskJet 500-as patronba sima tustintát töltöttem és úgy nyomtattam, csak nyomtatás után vízbe kellett tenni a fejet, mert beszáradt Igaz, nem fekete lett, hanem lila, de jól szórakoztam.
A legdurvább dolog amivel találkoztam, hogy az epson szerviz nem vesz be javításra olyan nyomtatót, amiben nem eredeti patron van. A HP szervizbe meg beviheted patron nélkül is...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ukrajnai háború
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- MIUI / HyperOS topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest