Hirdetés

 • Hydra SR

  PH! addikt

  Szerintem tök ugyanarról beszélünk. Én is csak annyit mondtam, hogy nem arról van szó, hogy a D300 nem lehet jobb a 40D-nél összességében, de még véletlenül sem azért, amiket Bloodshot felsorolt. Meg még annyit, hogy szerintem amiben meg tényleg jobb a D300, az aligha ér meg egy átlag hobbifotósnak 120 000 Ft-ot. Ne felejtsétek már el, hogy hobbifotós...
  De azért egy dolgot hozzátennék a te listádhoz is:
  "-Nem a 150.000es expo a lényeg, hanem a szigetelt váz."
  Ugyanolyan gerjeszett igény mindkettő, legalábbis igen extrém eset az, amikor valaki ezt tényleg kihasználja. Annál sokkal nagyobb hangsúlyt kap a tesztlapokban. Sosem ázott be a 400D-m, pedig az nem a szigeteléséről híres, én meg nem az elővigyázatosságomról vagyok híres. Fotóztam villámot esőben úgy, hogy megpróbáltam ugyan gép fölé esernyőt tenni de a viharos erejű szél folyton elfújta onnan, és a vizet is állandóan befújta alá. Legalább fél óráig kint voltam. Nem ez volt az egyetlen eset esőben fotózásra tőlem. Azt hiszem, ennél extrémebb körülmények között meg nem is nagyon lehet fotózni. Búvárkodásra meg a D300 sem jó búvártok nélkül.

  A többivel maximálisan egyetértek és nem is értem, hogy merült fel benned a Nikon vagy a D300 elleni támadásnak véld a kritikámat.

  [ Szerkesztve ]

  A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.