Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz m3ss #26598 üzenetére

    hát őszintén szólva én nem technóztam ennyit, fényképeztem vele nem a fókuszát tesztelgettem :D nekem pontos volt, amikor mellément azt user errornak tudtam be. Ha sokszor hibázott volna meg sok lett volna a szar képem miatta akkor biztos feltűnt volna hogy valami nem jó.
    Igazából egyetlen esetem volt, amikor elbambultam a Hungaroringen, és egy Nissan GTR már szürkületben az utolsó előtti kanyarban megcsúszott és izzó féktárcsákkal keresztben jött végig. Na ott jobb lett volna egy 7D egy USM-es obival, mert azt a pillanatot sajnos csak totál homályként tudtam elkapni. De valamilyen szinten ott is én csesztem el, mert csak bámultam ki a fejemből alvó módban lévő géppel, és mire észrevettem hogy na ez elb*szta a féktávot és a szemem elé rántottam addigra már bent volt a kanyar közepén...

    nem tudom hogy neked mi a rendes usm obi, nekem 24-105 volt mellette, a 6D-vel az is pont annyit bizonytalankodott mint a Tamron. Én úgy vagyok vele hogy ezért a pénzért az f2.8 és a rajzolata bőven megéri. Meg ha nem jön be az embernek, akkor használtan ugyanannyiért mennek a Canon f4 non IS-ek is, hamar át lehet váltani. Nekem az f2.8 volt a fontosabb, azért vettem ezt.

    elvileg szombaton megveszik, de addig ha erre jársz és gondolod kipróbálhatod

    [ Szerkesztve ]

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák