Új hozzászólás Aktív témák

  • _seth_

    veterán

    válasz Audison #26576 üzenetére

    Mint írtam kb mind1 melyik van fent :) Kimenni a természetbe és sétálva lekapni 1-1 madarat mindkettő alkalmatlan, az 55-250 persze közelebb hozza, de ide-oda teker végállásban az AF ami azt eredményezi, hogy pl egy komplett csapat kormorán elrepül mire AF-re áll, persze itt gondolkoztam el a manuális fókuszáláson. Pedig fix záridő, fix rekeszérték, auto iso beállítással mentem, végére kitekerve az obi és még kb azt a távolságot lőttem be az AF-el élesre amennyire a madarak lesznek, hogy keveset tekerjen és mindez csak a középső fókuszpontot használva.

    Elnézve a cinegédet, gondolom állványról készült valami fix helyről, ilyenkor jó a 250 is ha le tudod tenni fixen és odasétál a téma :)

    grigo: felteszed egy fullframe gépre és a 70-200 máris nem olyan távoli nézetet ad és használják portrétól kezdve rendezvényen át mindenre :) (az, hogy mennyire tekerik fel az isot és milyen világítást használnak hozzá az más kérdés). Alapvetően a szép rajzolata miatt veszik sokan, pláne azok akiknek nincs pénztük az IS változatra, na az egy állat obi :) Ára kissé magas ugyan de kb örök darab az IS-nek és a kiváló képminőségének hála.

    [ Szerkesztve ]

    Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Új hozzászólás Aktív témák