Új hozzászólás Aktív témák

  • tm5

    tag

    válasz Iomega #22367 üzenetére

    Én is egy félévet vártam, hogy kijöjjön a 750D speckója, hogy lássam érdemes-e rá várni, de sajnos a gyerek hamarabb ballagott :) azért ez egy olyan esemény amihez nem tartottam méltónak a mobilt mint fényképező. Így kénytelen voltam megvenni a 700D + 18-135 STM kombót. Egy hónapja épp volt egy akció és így elég jó áron sikerült hozzájutni.

    Sokáig gondolkoztam a 70D-n, biztosan megérte volna az árát, de sajnos az akció idején csak 18-55-el volt kombóban, nekem pedig fontos volt a nagyobb átfogás, mert alapvetően utazásokhoz kell a gép. Amellett árban is már nekem sok lett volna + elég sok videót láttam/cikket olvastam arról, hogy a kép nagyrészt a fotóson és az objektíven múlik és kisebb részben a vázon.

    Hogy negatívat is írjak a 700D-ről: tényleg meg kell tapogatni, mert én otthon kb 1 hét után raktam össze, hogy mennyire igénytelen érzetű az egész kívülről. Előtte Pentax K10D-m volt 6 évig és az valahogy profibb volt. Ettől eltekintve, teljesen elégedett vagyok vele. Szeretem, és próbálom minél többet használni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák