Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • jeni

  nagyúr

  Árban lehet ilyen formában írni,hogy megéri,Best-Buy-az már más kérdés,hogy nehezen tud vele játszani mert azzal épen passzív a játéka.
  Mivel nem írta,hogy mi is a játéka, általános kijelenthető,hogy a többség támadó stílusban játszik.
  Lehet,hogy a kölcsön kapott ütővel nyer egy gyengébb ellen,de a másik ellenféllel már nem tud vele játszani mert kijön a technikai tudás különbség. Aztán kap egy másik ütőt amivel kikap és abban a hitben marad,hogy az rossz ütő,aztán mégse az ütő az ami magától játszik hanem a ping-pong tudás az ami mérvadó.

  [ Szerkesztve ]

  XFX Pro 650W & Seasonic Prime Ultra 550 W Gold eladóak.

 • jeni

  nagyúr

  Akkor már én labdába sem rúghatok már. Lassan 4 éve már nem versenyzem. Ezek szerint a kerületi I.oszt.-ba sem kerülhetek vissza. Lehet már azon kéne elgondolkodnom,hogy eladjam a fáimat vagy tűzifa legyen abból?
  Ha fiatal a srac akkor meg a Kerületi III calamely csoportba talán ha szorgalmas beférne.
  Amúgy a BVSC terembe oda is lehet menni edzeni hétvégeken. Ha még él a dolog.

  [ Szerkesztve ]

  XFX Pro 650W & Seasonic Prime Ultra 550 W Gold eladóak.

 • ZavaBalazs

  őstag

  ez így igaz (és köszönöm a tippet, a következőnél figyelek erre :K ), de nem ez volt a kérdés. :P

  wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

 • jeni

  nagyúr

  Én csak azért írtam neki,hogy egy 7000Ft-s komplett ütőt ne kezelje hímes tojásként és nem kell kezelni baba olajjal sem na jó az alábbival sem,mert az nem passzol oda.
  Revolution Nr.3

  XFX Pro 650W & Seasonic Prime Ultra 550 W Gold eladóak.

 • jeni

  nagyúr

  "84" óta Stiga defensive Kjell Johansson fával játszom. A borítás ami mindig jellemző volt rajta az a 1,5mm soft (Sriver-Tackiness) A másik oldalán Pillangó-Super Anti ,aztán a Nittaku Best Anti ,utána a Feint Long II,és most valami hasonló Kínai van rajta. Egy NB-1-s védőjátékos most a TSP szemcsésre esküszik és Matsushita Pro védőfára. A védő szemcsések hosszú szőrűek. Próbálkozom támadóra áttérni,de bennem van a génjeimben az alap védekezés,pedig azon az egyik felén támadó szemcsés borítás is van rajta ami rövid szemcsés valami Challenger 2.0mm. Ma már annyira felgyorsult a játék, a labda (sokan panaszkodnak a forrasztás nélküli műanyag labdákra,kemény könnyen törnek.stb...) is meg a játékszabályok,hogy nem kedvez a védőjátékosoknak a mai pontozás a 3x11. Nekem se nagyon tetszik a mai játéktrend.
  Persze aki nagyon jól tud védekezni és letámadni-kontrázni annak mindegy mennyi pontos az adott szett játék. Ha az ellenfél elhúz 3-4 ponttal akkor szerintem az a szett elvileg már lefutót. Anno a 2x21 szettes abban volt jó,hogy volt időd javítani és úgy mond bemelegedni is. Mellette meg vannak 3 támadó Stiga (2db Hybrid Wood NCT valamint 1db Stiga Ebenholz NCT V) és egy szintén régi Stiga Allround Ulf Bengston) . Nagyon úgy tűnik belefutottam a Vaterán keresztül 1-1 db hamis Stiga-ba-más a festésük,ez az ami zavaró. Így azokat betettem a fiókba,lehet nem hamis ezt kell kiderítenem valahogy valakivel kipróbálgatni milyen is az a fa (Hybrid Wood és a EBENHOLZ V.) ? Anno Hans Alser is volt de nem emlékszem már miért cseréltem el az Ulf Bengston fára?

  Természetesen a korral együtt változik a játék stílusunk is. Lassabbak leszünk,kevésbé megyünk a gyors labdákra,stb...

  Soká

  Ha Bp-i vagy akkor érdemes elmenned a Kosztolányi LH-Sport boltba (a címet,az elérhetőséget megadtam korábban neked) és viszonylag olcsón összeraknak Allroundos fát és gumit ami a kettő között van játékban.

  Akár 15000Ft-ból megúszod. Ma már ennyi egy komplett ütőre már nem pénz!

  De a legfontosabb igazolj le bármely clubba!

  [ Szerkesztve ]

  XFX Pro 650W & Seasonic Prime Ultra 550 W Gold eladóak.

 • jeni

  nagyúr

  nem akartam a korával és a tudásával előállni (a ping-pongos tapasztalata sem erről tanúskodik) de sejtem,hogy megköszönik majd és mint pártoló tagságot kínálnának fel neki. már bekerülni is nehéz a csapatba. több helyen egy ottani játékos kihalásával lehet csak bejutni.
  valamint ha az illető nem hozza a várt eredményt,de ez esetben az adott clubban egy szinttel lejjebb kerülő csapatba kerül le.

  nálunk is vannak 10% vagy ennél gyengébb játékosok,sőt 0% is. sajnos nem szép és nem szívesen dicsekednék ezzel,de azt leírhatom,hogy épen a 0% játékos a legelhivatottabb az egyesületnél. szinte minden edzésen és versenyen ott van még akkor is ha nem tud bekerülni a csapatba mert mindenig van kéznél jobb játékos nála! nem fiatal már ő sem és a 40-s születésű generációhoz tartozik. sok jobbnál jobb ütője van neki,de mégis azt kellett múltkor javasolnom neki,hogy ne vegyen másik borításokat és ne is azt vegye ha már szeretne valami jobbat. a tudását bármilyen ütővel is kombinálnánk nem tudna jobban játszani vele,legfeljebb 2-3 ponttal szerez többet,de attól még nem tud 3-4 partis győzelmeket szerezni az adott csapatban.
  abban viszont számára nagyon jó,hogy kimozdul otthonról és játszik egy jót, kapcsolatban marad a többiekkel.kikapcsolódik egyet. szerintem az ő korában nagyon sokat jelent,hogy mozgásban van.

  [ Szerkesztve ]

  XFX Pro 650W & Seasonic Prime Ultra 550 W Gold eladóak.

 • Soká

  senior tag

  Nem akarlak meggyőzni, hidd el, nem életcélom, hogy ütőt készítsek. :) Ezt a vágyamat legfeljebb azok tudják "kiprovokálni" belőlem, akik eleve lehetetlenek gondolnak bizonyos dolgokat, leginkább amit meg sem próbáltak, vagy amivel maguk kudarcot vallottak. De tényleg! :)

  A hifis hasonlatodra annyit tudok mondani, hogy minden létező gyári doboz úgymond DIY-ként kezdte, mert az elsőt darabot minden gyártó kísérletezésekkel egyediként rakja össze. Aztán, amit jónak talál, és eladhatónak gondol, azt sorozatgyártásra optimalizálja. Nálam a konyhában a szekrény tetején ez a doboz szól vagy 15 éve. 1. Nem azért mert ez lenne "a" doboz, hanem mert elszórakoztattam magamat vele.

  Ez az egész pingpongos kérdés onnan jött, hogy a 10 éves fiacskám odabent a suliban lelkesen forgózik. Én meg megörültem, hogy na, a negyedik gyerekemet esetleg érdekli a pingpong? Milyen jó lenne együtt ütögetni. Aztán utánaérdeklődtem és itt a kerületünkben szombat délelőtt lenne gyerekeknek valamilyen edzés-lehetőség. Erre kiderült, hogy a fiacskám szombat délelőtt valami színjátszó körbe jár (most kezdte...) szóval ugrott a pingpong. Én meg arra gondoltam, hogy azért én még ütögethetnék. A baj csak az, hogy a baráti körömben senki sincs aki partner lehetne, illetve aki mégis, nála meg még én is jobb vagyok.

  De az az igazság, hogy bennem semmi versenyszellem és 53 évesen nem kezdek neki edzőhöz járni, egyszerűen azért mert számomra nem az a cél, hogy megtanuljak versenyző módra pingpongozni, eredményeket érjek el, hanem egyszerűen jól érezzem magamat és mozogjak kicsit.
  Azt felettébb sajnálom, hogy kölyökkoromban a szüleim nem vittek el egy sportklubba, akkor még lett volna esélyem, hogy mondjuk középszinten versenyezhessek, de ezen már kár lenne keseregni utólag. A gyerekemnek megadnám a lehetőséget, ugyanakkor azt sem szeretném, hogy rajta éljem ki a saját meg nem valósult álmaimat.
  Nyilván az én szempontjaim egészen mások mint a Tiéd, remélem ez elfogadható. Tulajdonképpen ha lenne egy nagyobb garázsunk, vennék egy egyszerű asztalt (vagy csinálnék, ha-ha...) és akkor csak találni kellene egy hasonszőrű partnert és kedvünkre játszhatnánk. Például a régi szabályok szerint.

 • Soká

  senior tag

  Ha-ha... :)
  Most keresgéltem videókat, de nem is olyan könnyű látvány alapján eldönteni, hogy hová kategorizálhatom magamat. Arról nem beszélve, hogy két éve, amikor utoljára játszottam egy barátomnál, elég elkeserítően sok rossz ütésem volt önmagamhoz képest. Szóval, hanyatlik az ember, nem csak kondi tekintetében.
  Velük talán partiban lennék.(?) Velük már valószínűleg nem. De látvány alapján nehéz ám eldönteni a dolgot, magamat nem láttam még kívülről :)

 • jeni

  nagyúr

  Nem mernék kiállni ellened ahogy leírtad,hogy az első szett 21:0 és a második szett 21:5.
  21:5 ilyenem volt De,hogy 21:0 az sose jött össze.

  Akkor írhatom nyugodtan,hogy már veterán játékos vagy.
  A mai 3x11:x esetében könnyen össze jöhet. Itt már volt 11:1 eredményem.

  [ Szerkesztve ]

  XFX Pro 650W & Seasonic Prime Ultra 550 W Gold eladóak.

 • jeni

  nagyúr

  Tudnál jobbat javasolni mint helyszínt a srácnak?

  Baross Gábor SK XII.Tamási Áron utca 64 (Pház)

  Jó nagy terem,több asztalon mennek a mérkőzések,és az edzések.
  Tagdíjat fizeti rendesen aztán majd csak szorítanak neki edzés lehetőséget.

  Hidegkúti SC Klebelsberg II.Templom utca 2-10 (Kultúrház)

  [ Szerkesztve ]

  XFX Pro 650W & Seasonic Prime Ultra 550 W Gold eladóak.

 • jeni

  nagyúr

  a BSE megszűnt,a Statisztika már magas lenne neki.

  MVM club az a Budai rakparthoz közel van,Kelenföldön a Gamma pálya.
  Budai XI SE,stb...

  A pesti clubbokat direkt nem kerestem neki.

  [ Szerkesztve ]

  XFX Pro 650W & Seasonic Prime Ultra 550 W Gold eladóak.

 • jeni

  nagyúr

  Ha nagyon keresed a kukacot akkor a videó alapján amin a Youtube oldalon látsz rá tudsz keresni ki miben játszik.
  Biztos,hogy többen vannak mint 3-n.
  Jó,hogy nem azt írtad,hogy félkarú.

  Lehet,hogy a 95% túlzó adat,de a 65% biztosan meg van.

  Butterfly az amiben játszanak sokan. A többi márkát tekintve csak elvétve vannak a top játékosok lábain.

  XFX Pro 650W & Seasonic Prime Ultra 550 W Gold eladóak.

Hozzászólok Aktív témák