- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- Hatalmas a verseny a Tesla új gigagyáráért, Musk nagyon elfoglalt
- Ubuntu Linux
- Így oldaná meg a hallucináló chatbotok problémáját a Google, közbeszól az Intel
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 7
- Programozás topic
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
Lassan egy éve vezeti a Twittert, X-et, vagy mit és még nem szántották be. De lküldte a dolgozók jelentős részét, unortodox amit csinál sok dolog volt, hogy akár fél órára sem működött rajta, de még mindig megy. Parci? Most fog letérdelni a Twitter/X?
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
nozs23
őstag
Nem értem, a kizárólag crypto/ai scam reklámokból nem jön be elég pénz? Tolni kell majd Trump szekerét.
-
Metalfan
senior tag
Csak nekem sok már kicsit, hogy kb minden napra jut egy hír egy olyan platformról, ami Magyarországon nincs is elterjedve? Vagy tényleg semmi más nem történik az IT világában, hogy csak a pár bigtechről meg az EU tesze-toszaságairól vannak hírek?
-
Sanya
nagyúr
Magyar adatok 2022-ből:
Facebook: 5,65 millió
Youtube felhasználók: 7,27 millió
Instagram: 2,75 millió
Tiktok: 2,17 millió
Facebook messenger: 4,9 millió
Linkedln: 1,2 millió
Snapchat: 1,1 millió
Twitter: 0,448 millió
Pinterest: 1,48 millióLegkevésbé elterjedt közösségi platform a nyugati világban ismertek közül?
-
ledgeri
nagyúr
Jöttél és kattintasz. Már le vagy tudva...
#8 Sanya Azért a facebookot, és messengert így külön venni? Vagy csak a letöltött app-szám számít? Csak mert én már rokontól megkaptam, hogy miután ő küldött valami üzenetet, és mondtam, hogy "nem sűrűn nézem a facebookot", "jaj nem ott küldtem... Messengeren". Pedig már csak facebook profillal lehet belépnia külön appba is, ha jól láttam a tipikus választ a topikjában. A marketing bevált.
anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
-
mekker
őstag
-
RpPRO
őstag
Money, money, money
Must be funny
In the rich man's worldHelló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
copass
veterán
-
Sanya
nagyúr
Így találtam. Nyilván van olyan, aki a facebook messengert használja, de magára a facebook felületre nem lép be. Az instagramhoz is kell fb account.
A letöltött app nem számít, accountnak kellene.[ Szerkesztve ]
-
Sanya
nagyúr
2022-es adat: https://datareportal.com/reports/digital-2022-hungary
2023-as adat: https://datareportal.com/reports/digital-2023-hungary
a 2023-ast ma találtam meg, mea culpa. Ebben a twitteresek száma 450.000-ről 780.000-re nőtt. Elolvashatod, hogy mit hogyan találtak meg, a számok gazdája nem én vagyokA bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Z_A_P
addikt
"Egy olyan platformon ahol az teljhatalmú vezér és egyben tulajdonos pár hónapja: "I recommend voting for a Republican Congress"
Tehat akkor az CNN/NYT/(MS)NBC/stb oldalakon is tiltott a pol reklam? Vagy ott le kell nyelni a "recommend voting for a democrats" dolgot?Hozzateszem, Biden+Trump valasztaskor a twitter tiltotta(!) Biden fia temat (is).
Hat, ilyen az inga, ha elhuzzak erre, altalaban visszaleng..OK
-
dabadab
titán
Tehat akkor az CNN/NYT/(MS)NBC/stb oldalakon is tiltott a pol reklam? Vagy ott le kell nyelni a "recommend voting for a democrats" dolgot?
Ugye most csak direkt csinálsz úgy, mintha nem tudnál különbséget tenni a fizetett politikai reklám közlése meg a "megmondom neked, hogy kire szavazz" közti különbséget?
Hozzateszem, Biden+Trump valasztaskor a twitter tiltotta(!) Biden fia temat (is).
Amire egyébként nagyon jó okuk is volt, amivel egyébként te is nyilván tisztában vagy, ha ennyire követed a dolgokat, csak éppen elfelejtetted megemlíteni.
DRM is theft
-
LionW
tag
Olyan irányba mikor fog kilengeni az inga hogy nem adja ki az adatokat a szaudiaknak(akik amúgy beszálltak Musk mellé a vételben) őket kritizáló userekről? Épp most ítéltek el egy ember ott a kormány kritizálásáért egy twitter üzenet alapján, az ítélet az lett hogy kivégzés.
-
Cyberpunk
félisten
Amióta jobbra fordult ez az ürge egyre elborultabb. Mondjuk sosem volt teljesen százas.
"You said you'd always be there for me.... but you're not..."
Új hozzászólás Aktív témák
it Az USA-ban a pártok és jelöltek is elindíthatják politikai reklámjaikat és kampányaikat az X-en, 180 fokos fordulat ez a platform irányelveiben.
- Új DELL Inspiron 16 Profi Fémházas Laptop 16" -25% AMD Ryzen 5 5625U 16Gb 512GB FULLHD+ IPS
- Új MSI Alpha 17 Gamer Tervező Vágó Laptop 17,3" -30% AMD Ryzen 7 5800H 16/512 Radeon RX6600M 8GB FHD
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" HD, I7-6600U CPU, 4-16GB DDR4, 128GB-1TB SSD, WIN 10
- Apple Watch Series S8 41mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciáv
- Bontatlan ÚJ iPad Pro 2021 M1 11" 128Gb Wi-Fi+5G CELLULAR 1év apple garancia Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átv
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest