Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
Welcome back Itcafe!
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
rigoberto
őstag
Új látszik fordítva is igaz a mondás: annyira senki sem lehet gazdag, hogy ígérni ne tudjon..
-
Ezekiell
veterán
A hétvégén maga Musk vallotta be, hogy elszámolta magát
Nem elszámolta magát, hanem simán hazudott. Még írtatok is a bejelentéseiről, amik hazugságok - és már akkor mondtuk, hogy hazudik, persze a hívők nem hitték el.Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
vicze
félisten
Hát a "welcome" az azért enyhe túlzás...
-------------------------------------------------------------------------------------Hiába na Musk zsenialitása utolérhetetlen. Elég logikus, hogy ha korlátozzuk a nyílt hozzáférést a platformhoz, akkor reklámbevételek nőni fognak...
De ahhoz a zsenialitáshoz, hogy pénzt spóroljon úgy hogy milliókat fizetnek ki a "Twitter Creator"-oknak, hogy "tartalmat" generáljanak, az már földönkívüli. Így kell spórolni na. -
joysefke
veterán
Kirugott egy halom lilahajút, ennyi haszna már volt, ez is valami.
-
azbest
félisten
Jól látom, hogy véletlenül kimaradt az a hírből, hogy a reklámbevételek (médiahiszti által generált) alacsonyabb szintje mellett az előző vezetőség által felhalmozott hatalmas adósság törlesztése miatt negatív a cash-flow?
"A Twittert folyamatosan kritizálják a gyenge vagy hiányzó moderáció miatt"
No igen, még a BBC is meginterjúvolta
Lol és kivágta a bbc az ő változatukból. A kivágott rész péládul sky-on leadva. -
vicze
félisten
WOW mekkora kapufa... Idáig hallom.
A Twitter minden korábbi adóssága ki lett egyenlítve a felvásárláskor, ez minden felvásárlás alapfeltétele. A 13milliárdos jelenlegi adósság, az kizárólagosan a felvádláskor Musk által felvett hitel. De látom Muskversben már megy a mosdatása... Szánalmas.
-
Ezekiell
veterán
Tehát mivel nem tudott fejből idézni, így nincs is. Akkor gondolom a teljes maláj irodalom se létezik, mert nem tudsz belőle idézni?
Logika, kemeny drog, de azért ennyire nem kellene kerülni...
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
joysefke
veterán
Tökéletesen mondta, te meg nekiállsz személyeskedni. A Twitter Musk előtt 10 év alatt nyolc veszteséges és kettő nyereséges pénzügyi évet zárt müködésből származó eredményt tekintve.
Előző vezetés érdeme, hogy képtelenek voltak egy működő üzleti modellt összehozni. Musk a Twitter megmentője.Telefonos keresés:
https://www.businessofapps.com/data/twitter-statistics/[ Szerkesztve ]
-
Ezekiell
veterán
Szerinted a mostani működési modell működik. Nyereséges a Twitter? Vagy hogy gondolod ezt a megmento dolgot?
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
törölt tag
Asszem mindenki jobban járt volna, ha inkább teslagyárba tolta volna azt a pénzt. Ilyen az amikor csilliárdos bácsi beszívva vásárolgat.
Most meg vakarózik a triplaáron vásárolt szarkupac mellett, hogy valamit kezdeni kéne vele mert ezen is a metacukros bácsi keresi magát betegre megint. -
vicze
félisten
Úgy gondolja, hogy 2 nyertséges év az összességében rosszabb mind 1 veszteséges, amúgy pont úgy működik mint a Muski logika.
Az már tökre senkit se érdekel végül is, hogy Twitter teljes működése alatt nem hozott össze 13 milliárd veszteséget(1-et is épphogy 10éve alatt) és úgy mentek tőzsdére, hogy minden mutatójuk pozitív volt. Sőt összességében a tőzsdére menéssel együtt kimagaslóan jó volt a cash flow, és bőven volt tartalék, elég csak megnézni a teljes jelentéseket. A várárló keresés miatti hizlalás miatt volt veszteségesség fő oka. Nem tudom mennyire verdesték a részvényesek a seggüket a földhöz, hogy találtak egy ekkora balekot...
-
Ezekiell
veterán
-
Ezekiell
veterán
Nem tudom mennyire verdesték a részvényesek a seggüket a földhöz, hogy találtak egy ekkora balekot...
Nagyon - nem véletlen vitték perig a dolgot Az meg, hogy egy ilyen cég mínuszos sok évig, baromira nem meglepő, mind ugyanezt csinálja. Próbálják másolni az Amazont, ami először csinálta ezt az üzleti tervet igazán sikeresen (mindent visszaforgatni, minél több pénzt bevonzani, fejleszteni, a jövőre költeni, és bízni h egyszer megtérül).Az meg nyilván vicc, amennyiért megvette Musk, meg is érdemli.
-
nagyúr
Szerintem az, hogy egy kaki emojit küld a twitter automatikusan minden média megkeresésre mindennél beszédesebb. Minél többen minél hamarabb ignorálják a twittert annál hamarabb kerül a megérdemelt helyére.
Thanos was right.
-
azbest
félisten
Tudnál erről az adósságmegszüntető tranzakcióról több információt adni?
Nem teljesen értem, hogy a cég részvényeinek megvásárlása után ki az aki a cég tartozásait is kifizeti. Aki eladta és már nem tulajdonosa, vagy aki megvette a céget és a részvények árát a korábbi tulajdonosoknak kifizette. Vagy levonta a részvények árából a tartozásokat és valójában kevesebb pénzt kaptak a részvény eladása után, mint a megállapodott összeg?Az igaz, hogy nem egyszerű ez a felvásárlás, mert van egy 13 milliárdos része, ami, ha jól értem tényleg twitter cégként felel érte, a többiért viszont magánszemélyként ő maga. De ez tényleg évente milliárdos szintű törlesztést jelent a twitter kasszájából is.
Van ahol azt írták, hogy Total Liabilities $ 7.65B amiből Total Debt $ 6.72B volt az utolsó nyílt kereskedéskor. Biztos, hogy megszűnt ez az adósság és a tulajdonosváltástól függetlenül nem maradt továbbra is adóssága a cégnek?
#10 Ezekiell
ha a széles világ elé akarsz tárni valami nagy mondást, akkor lehet nem úgy kéne odaállni, hogy "trust me bro". Hallomásokról beszélt úgy, mintha saját tapasztalata lenne és ezt végül el is ismerte. És rengetegszer látni ezt a médiában, hogy körbehivatkozzák egymást, mindenütt lehoznak egy hírt, de senki sem veszi a fáradtságot, hogy fact-checkelje. A lényeg a szenzáció, újságíróként a törvények felett állnak. Lehet karaktergyilkosságot csinálni évekig és manipulálni a tőzsdét.#12 Oliverda
ha követed az eseményeket, akkor már jópárszor találkozhattál azzal, hogy azt moderálják leginkább, ami illegális. A linkelt szöveg valószínűleg nem ütközik magyar törvényekbe. Hülyének és baromnak lenni nem illegális. A zaklatás vagy gyűlöletbeszéd valószínűleg ennél kicsit odébb kezdődik. Nem kell szeretni ezt, de nem egy központi hatalom rózsaszín buborékja az élet.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
szerintem is beszopatták és palira vették a korábbi fő részvényesek. Viszont a saját pénzével azt csinál, amit akar. A tesla és a spacex jól megy, fejlődnek, terjeszkednek. Gyakorlatilag az állami bürokrácia csak mindkettőnél a lassító tényező, egyébként meg talán minden korábbi hasonló cégnél gyorsabb fejlődésűek és sorban építik az újabb gyárakat.
Csak azt bánom, hogy 2020-ban még nem foglalkoztam külföldi részvényekkel. De azért köszönöm szépen a januári lehetőséget a médiának, amivel ideiglenesen lenyomták a tsla árfolyamát
-
Ezekiell
veterán
Ez mind remek, csak hát elég erős terelés. Közben meg Musk hazudozik, az gondolom rendben van? Persze értem én, hogy terelnie kellett Musknak, és így könnyű volt (mert balfasz volt az interjúztató) - ettől még bizony a tények tények, a hate speech egyre erősebb a platformon, és a Twitter egyre kevesebbet tesz ellene. Ha most meg forrást kérsz, akkor gtfo google, te is megtalálod ha akarod - ahogy Musk is tudja, csak hazudozik róla.
manipulálni a tőzsdét
Kérlek, mondd, hogy itt azért felröhögtél, amikor írtad. Musk a legnagyobb tőzsde és coinmanipulátor, szóval ezt faarccal leírni egészen meredek[ Szerkesztve ]
-
-
azbest
félisten
Megint a szájhagyomány a bizonyíték, erről kéne leszokni.
A bbc magyarázkodása kapcsán pedig továbbra sem illegális amerikában sokminden, amiért kitiltott az előző vezetés fiókokat. Tudom, mindig mindenki magyar fejjel akarja megmondani, hogyan éljenek az amerikaiak, mert mi jobban tudjuk.
A bbc antiszemitizmus duplázós forrásából annyit, hogy heti néhány ezet tweetből vonogatnak le óriási százalékokat.
Úr isten, heti 6 402 csúnya üzenetet találtak. 3 500 000 000 üzenet között.
Ez tényleg egy mindent eldöntő statisztika. 0.00018 %? Persze egy is sok, csakis 100% tisztaság elfogadható ha muskról van szó De jól értem, hogy akkor 99.99982% meg nem volt antiszemita? Ez amúgy elég hihetetlennek hangzik, legalábbis abból kiindulva, hogy egy magyar face hír alatt összejöhet akár annyi tapló, mint az a heti szám. És állítólag a twitter a legalja a megmondóemberek szerint.Lehet nevetgélned, de amit a média művel, azt valsz büntetni kéne. Önös érdekből, esetleg a tulajdonosaik befektetési céljait támogatva tömeges álhír és hazugságkampányt folytatnak. Musk meg az antikrisztus, mert létezik és néha 100-ból egy beszólásába belekapaszkodik a média.
Amúgy ja, biztosan estek bele a szórásba olyanok, akik problémások. De majd kitiltják őket, ha megsértik a szabályzatot, a törvényeket. Az előző vezetőség alatt nagyon járt az ideológiai kasza, arról nem szólnak a hírek, hogy hány nem problémás felhasználót aktiváltak újra, akiket azért bannoltak, mert nem tetszett a pofájuk.
[ Szerkesztve ]
-
Ezekiell
veterán
továbbra sem illegális amerikában sokminden, amiért kitiltott az előző vezetés fiókokat
Látom nem érted a céges policy vs state/federal law dolgot. Direkt nem érted, vagy csak tájékozatlanságból fakad?
Lehet nevetgélned, de amit a média művel, azt valsz büntetni kéne. Önös érdekből, esetleg a tulajdonosaik befektetési céljait támogatva tömeges álhír és hazugságkampányt folytatnak.
Pont mint Musk, akkor büntessék őt is. Vagy azt már azért mégse?Ha meg nem vagy képes értelmezni before-after statisztikákat, arról nem tehetek, sajnálom. A többi forrást és bizonyítékot meg ignoráld nyugodtan, cherry pickelj továbbra is. Nem értem, miért jó homokba dugni a fejed, de te tudod...
-
azbest
félisten
Te nem érted, hogy a twitter most már nem aktivista. Nem lincsel pofára.
Musk kapott büntetést. Szerintem eléggé megérdőjelezhető indoklással. Más esetben pedig meg is tudta a bíróság előtt védeni az igazát.
A cherry picking az, hogy milliárdokból pár tweetet kiemeltek és abból számoltok 200%-okat. Torzítjátok a valóságot az ideológia mentén.
De rövidre zárom. Egyedül egy hasonló összezáró lejáratókampányt és ideológiai hadjáratot ismerek a média musk ellenességén kívül. Az pedig a kesma. Ennyi. Nem számítok változásra, mert láthatóan működik a kampány, ha elés sok helyről elég sokszor megismétlik. Azt még értem is, hogy észak-amerikában anyagi érdekek fűthetik ezt. De, hogy a kelet-európai média mit majmolja ezt. Ez inkább csak az általános színvonal szegénységi bizonyítványa, leferdítik a híreket körbehivatkozzák egymást, és saját magukat és ismételgetik a butaságokat, esetleg szándékosan torzítanak is róla, mert szenzááááció. Legalja.
#26 Ezekiell
amíg a vitakultúrátok kimerül abban, hogy "nem úgy van", addig felesleges időpazarlás nekem órákig elemezni a keresztbe kasult "nem úgy van" linkeket, mert teljesen mindegy mit találok, akkor is "nem úgy van" és jön a következő. Kesam style nyomni a fudot és kinyilatkoztatni az egy igaz ideológiát. Na csá.[ Szerkesztve ]
-
Ezekiell
veterán
A twitter átlendült a másik oldalra - ha eddig túlzásba vitte a moderációt, mostmár túl kevés van. Egyik se normális, nem gondolod?
A cherry picking az, hogy milliárdokból pár tweetet kiemeltek és abból számoltok 200%-okat. Torzítjátok a valóságot az ideológia mentén.
Tehát tényleg nem értetted meg a kutatás metodológiáját. Így egészen nehéz beszélgetni róla, az tény.Az utolsó bekezdésre: szerintem meg Muskot felszopni és csápolni neki a legalja, a tényeket ignorálni a legalja, saját döntésből alulinformáltnak lenni a legalja. De kinek mi, nyilván.
-
azbest
félisten
na már megy is a felszopás. Átváltok én is a ti stílusotokra.
"Nem úgy van"
"hazudsz"
"felszopod"Tényeket linkeltem, ti meg állandóan személyeskedtek. Gyűlöljétek együtt, jó szórakozást. Hajrá kesma, nektek ez kell.
A ph üzemeltetőit meg kérem szépen, hogy csinálják már meg azt, hogy ha letiltok valakit, akkor ő se lássa egyetlen hozzászólásomat sem. Ne csak én ne lássam azt, akit nem akarok, hanem ő sem írogathasson a kommentjeimre baromságokat. Ez így nagyon kontraproduktív, hogy az a prémium funkció, hogy a hátam mögül köpködhetnek mások.
[ Szerkesztve ]
-
Ezekiell
veterán
Ha nem inged, ne vedd magadra, ilyen egyszerű - sehol se írtam, hogy rólad írtam. Becsüld magad jobban!
Tényeket meg nem linkeltél (ez mi már tényleg, párhuzamos valóság, lol), azokat én tettem több kutatás formájában is, te egyszerűen úgy döntöttél, ignorálod/nem érted meg, amit linkelek. Ezen nem tudok segíteni. Ez tényleg önkéntes vakság
Musk nyilván nem a patásördög, csak egy nárcisztikus szociopata kemény sorozathazudozással - azon meg nemtom mit csodálkozol, ha ezt a média jó alaposan ki is vesézi (nyilván ez generálja a kattintást, jóreggelt).
-
azbest
félisten
Miről is van most szó? hogy egy éve kirúgott dolgozókat és most a thread indulása kapcsán gyanúsan hasonlítanak a megoldások az átment ex-dolgozók nyomán?
Nagymértékben csúsztat Louis. Attól, hogy más cégnél dolgozol, még nem viheted át a forráskódot, amit a régi cégnél csináltál, mert nem a te tulajdonod. Volt ahol 10 évre szóló titoktartást kellett aláírnom projekten. Az baromság, hogy a törvények betartása nem kötelező, mert kinevettett az ex főnököd. Nem tetszés kérdése, hogy betartod a törvényeket.
Ja btw, ki vagy rúgva, ha a cégednél a főnöködnek beszólogatsz nagy nyilvánosság előtt. Ez mindenütt így van. Sokszor bele is írják a szerződésbe, hogy ha kárt okozol a cégnek a megnyilvánulásaiddal, akkor viszlát.
Visszatérve az átment dolgozókra: Louis úgy állítja be, mintha versenytilalmi megállapodást kérnének számon az ex-dolgozókon. De szó nincs erről. Bárki elmehet bárhová dolgozni, ha nem írt alá ezt tiltó szerződést pénzért. De ha egy konkurens cégnél, ugyanazt a funkciót ugyanolyanra fejleszti ki, akkor ne lepődjön meg, ha ipari titok lopásával fogják megvádolni a második céget.
És tényleg keskeny a határ. Van amikor "tapasztalat" van amikor "ipari titok". Függ attól, hogy a két cégnek milyen a viszonya egymással. Ha direkt az ellenfél embereit szeded fel és annak a terméknek a klónját adod ki, akkor ne lepődj meg.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Biztosan van ilyen szerződés és az is biztos, hogy Musk hazudik mert akkor már rég nem csak fenyegetőzne hanem perelne, az meg nem "beszólogatás" volt hanem sima cáfolat. Most nemár, hogy te ennyire elvakult musk fanatikus vagy? Nálad létezik olyan, hogy Musk hibázott mert hülye volt? Ilyen scenario létezhet? Vagy nem lehet mert ő isten? Halálkomolyan kérdezem és tényleg csak azért, hogy van-e értelme ebbe a diskurzusba energiát fektetnem. Mert hívőkkel totál felesleges vitázni.
Thanos was right.
-
azbest
félisten
Csak azt látom, hogy abszolut semmi fogalmad nincsen vállalkozásról. Louis meg kihasználja a hypot, hogy a fogalmatlan átlagemberből forgalmat generáljon. Talán olvasd el a saját szerződésedet. Esetleg neten keress fellelhető cégek közti szerződést. Plusz az idevágó jogszabályokat.
Itthon amúgy sokszor beleírnak hülyeséget alkalmazott szerződésébe, ami nem állja meg a helyét bíróság előtt. Mert pl nem a szabályok szerinti juttatásért cserélben írnak elő x idő versenytilalmat. De tanulnak belőle és láttam, ahol már jól írják meg és külön tétel a fizetéspapíron a versenytilalmi.
De ahhoz nem kell ilyen tilalom sem, hogy egy cég a szellemi tulajdonát megvédje. Nem lophatod el azt, amit írtál az előző helyeden, mert nem a tied. (usában azt hiszem szó szerint, itthon lehet hogy a copyrightban fel kell tüntetni esetleg, de akkor sem te vagy a haszonélvezője, nem adhatod oda másnak). Ennél sokkal kevesebbért is perelik egymást az amcsi cégek.
[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
"továbbra sem illegális amerikában sokminden, amiért kitiltott az előző vezetés fiókokat. Tudom, mindig mindenki magyar fejjel akarja megmondani, hogyan éljenek az amerikaiak, mert mi jobban tudjuk."
Ez valóban így van. Persze ennek az a következménye hogy a hirdetők elkerülik az ilyen pöcegödröket, mert attól még hogy legális, egy pöcegödör marad.
És akkor lehet búcsút mondani a bevételnek.Egyél hozzá kenyeret!
-
azbest
félisten
válasz Shadowbull #37 üzenetére
Igen, pont te voltált az, akiről szó van, egy másik muskos témánál. Nincsen nekem arra szükségem, hogy valaki minden hozzászólásom utána beírja, magas vitakultúraként, hogy "hazudsz".
Ha én sem látom te mit írsz és te sem látod, amit én írok, akkor esetleg más fórumozók majd nem csak azt látják, hogy lehazugozol állandóan úgynevezett vitaként. Úgy hogy hiába hoztam neked téged teljesen megcáfoló linkeket. Konkrétan még a vw-t is lehazugoztad, mert te jobban tudsz mindent, mint amit az összes hivatalos oldalukon írnak. Mert mindenki hazudik, aki nem süket fudot tol a lejáratókampányban, hanem objetív tényeknél marad. Mindenki felszopó, aki nem áll be közétek, hanem megcáfolja a butaságokat.
A másik kérésem kb az lenne, hogy lehessen értékelni cikkírókat, s adott esetben tiltani az ő általa írt tartalmak megjelenítését bejelentkezve. És akkor szépen a fud hozójával együtt kigyűlölködhetitek magatokat úgy, hogy csak egymás gyűlölettel mérgezett agyát simogathatjátok. Más kérdés, hogy attól még terjesztitek a buta fudot. De majd akkor szépen eljut ez az oldal is a többi mellé, ha csak ilyen viselkedésű látogatók maradnak.
Elmondhatjátok ezredjére is ugynazt a hazugság és gyűlöltet mesét, amit mindig előadtok, akárhány cáfolat után is. Mert minden új hír új lehetőség újrakezdeni a gyűlölködést.[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
Látod, már megint a teljesen megalapozatlan agymenés, pont ugyanúgy, ahogy eddig is csináltad.
A valóság meg az, hogy a teslafan legendákon kívül SEMMIT sem tudsz sem az autókról, sem az autóiparról, aztán amikor erre valaki felhívja a figyelmet, akkor meg kiborulsz, és jön a fudozás meg a többi.
Én amúgy őszintén nem tudom, hogyan lehet ennyire rajongani egy ilyen ember iránt, mint amilyen Musk, mi lehet ennek a lelki/pszichés oka, de biztos érdekes pszichológiai kutatásokat lehetne ebben a tárgyban végezni.
Amúgy a javaslatom az általad felvetett problémára az, hogy nem kell hozzászólást írni ha nem akarod hogy reagáljanak rá. Vagy pedig el kell menni valami Tesla vallási közösségbe, és akkor mindenki csak bólogatni fog, ha megszólalsz.
Egyél hozzá kenyeret!
-
azbest
félisten
válasz Shadowbull #39 üzenetére
semmi rajongás nem volt benne. Ez csak a szokásos fordulat tőletek, ha már fudon kívül mást nem tudtok prezentálni. Engem zavar, hogy terjesztitek a gyűlöletet, ezért reagálok ilyen topikokban még.
Egyáltalán miből szűrted le, hogy mihez értek és hol bizonyítottad, hogy bármit jobban tudsz?
[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
Érdekes látni amúgy, hogy a hirdetők és a felhasználók érdekei mennyire ellentétesek egymással egy bizonyos szinten - ugye eggyel feljebbi elvonatkoztatásban újra találkoznak…
De pl. A moderáció hiánya a felhasználóknak kifejezetten pozitív míg a hirdetőknek kifejezetten negatív. ( a hirdetők szerint…)https://youtube.com/user/nuke7
-
nuke7
veterán
Na. Álljunk meg egy pillanatra. Igaz, hogy sokféleképpen meg lehet csinálni egy informatikai szolgáltatást, de ha a szolgáltatás lényege ugyanaz, akkor az optimális megoldás(ok) nagyon hasonlítani fognak egymásra. Ez szerintem eléggé logikus. Az meg szinte biztos, hogy nem volt kopi paszta, amiért valóban perelhetne… Ugyanígy, ha valaki megszegte volna a non-compete-t.
[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
Shadowbull
addikt
Ez a fudozás a Tesla hívők végső érve. Igazából mind egyformák vagytok, remélem azt tudod.
Egy szót sem írtam arról mihez értesz. Arról írtam amihez nem értesz.
De részemről ezt a szálat inkább elengedném, sok értelme nincs.
Beszéljünk inkább a konkrétumokról.
Egyél hozzá kenyeret!
-
Shadowbull
addikt
"moderáció hiánya a felhasználóknak kifejezetten pozitív"
Ezzel nem értek egyet. A moderáció hiánya ahhoz vezet, hogy a csendes többség szimplán otthagyja a platformot mert semmi kedve az antiszemita, rasszista, xenofób, konteóhívő szartengerben tapicskolni.
Pont ezért lépnek le a hirdetők is, mert ők meg pont ezt a réteget céloznák,.akik lelépnek.[ Szerkesztve ]
Egyél hozzá kenyeret!
-
nuke7
veterán
válasz Shadowbull #44 üzenetére
Micsoda? Valamit vagy te értesz félre, vagy én, vagy nem tudom… ha a többség nem ilyen szemetet oszt meg, akkor miért lenne ebből több egy platformon..? Ha meg a többségnek erre van igénye…
Plusz ha jól tudom, te döntöd el, hogy kiket követsz…[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
azbest
félisten
Nekem az fura, hogy a hírekben úgy fogalmaznak, xy tartalommegszaporodott a platformon és nem akarják, hogy hozzájuk társítsák azt a tartalmat. Jobb esetben úgy fogalmaznak, hogy a hirdetéseik megjelenhetnek nem kívánt tartalom mellett és ezt nem szeretnék.
Viszont hirdetés feladásakor tudtommal nagyon részletesen beállítható, hogy milyen esetben jelenhet meg a reklám. Twitteren nem ismerem ez milyen, de máshol használtam már.
Aztán persze az is lehet egy marketingstragégia, hogy elítélnek valamit, ami egyébként nem is nagyon jellemző, de a hírekbe bekerülnek vele és hú de jó fejek és milyen nagy társadalmi szerepvállalásuk van. Pedig a cégek elsődleges érdeke a profit, minden csak annak elősegítésére történik.
Azért moderáció van, szoktak is panaszkodni a médiában, hogy letiltottak valaki ártatlan embert, aki más emberek fizikai tartózkodási helyét követte nyilvánosan és lakcímét tette közzé.
#42 nuke7
ha komolyan gondolják, majd kiperelegetik egymásból. Ha másolnak egymásról cégek, akkor szokták ezért perelgetni egymást az intellectual property miatt. Akkor is, ha nem átment dolgozók kapcsán merül ez fel.[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
Mert a hangos kisebbség sokkal aktívabb mint a csendes többség. Sőt a csendes többség egyáltalán nem aktív, hanem passzív, szimplán fogyasztja a tartalmat, de nem generálja.
A Twitteren létezik a számodra ajánlott tartalom is. Abban a funkcióban a Twitter szórja be neked vegyesen az általad követett tartalmat es azt ami szerinte téged érdekelhet. Ide simán kerülhet bármi.
Ezen kívül van komment funkció is, azt is erősen javallott moderálni.Egyél hozzá kenyeret!
-
Shadowbull
addikt
"hogy elítélnek valamit, ami egyébként nem is nagyon jellemző, de a hírekbe bekerülnek vele"
A cégek 99%-a szép csendben lépett le Twitterről, minden hírverés és nyilvánosság nélkül.
"Pedig a cégek elsődleges érdeke a profit, minden csak annak elősegítésére történik"
Így van, ezért lépnek le.
Egyél hozzá kenyeret!
-
Ezekiell
veterán
Azért moderáció van, szoktak is panaszkodni a médiában, hogy letiltottak valaki ártatlan embert, aki más emberek fizikai tartózkodási helyét követte nyilvánosan és lakcímét tette közzé.
Ha itt @elonjet-re gondolsz, akkor gondolom ezt a lakcímes dolgot tudod bizonyítani is, mert ez nekem új?más emberek fizikai tartózkodási helyét követte nyilvánosan
Az a rohadék flightradar!!!!!!!!Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hobby rádiós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo T470 Thinkpad 14 FHD IPS i5-7300U 8GB 256GB SSD Intel HD 620 W11 Pro 4G LTE Garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad 3 FHD IPS Ryzen5 5625U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 WiFi6 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Yoga 7 WQXGA 2in1 Touch i5-1235U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Aktív Toll W11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS LED Ryzen7 5700U 4.3Ghz 8mag 16szál 16GB 1TB SSD Radeon Vega8 Win11 Garancia
- Új HP 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 8mag 16szál 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 WiFi6 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen