Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
De kíváncsi vagyok, mi lesz itt 20 év múlva....(ha megéli az emberiség, azért remélem)
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
És egyben még 2 optikai modult is fogad, hogy kiváltsa a NIC-eket? Számítgatás közben ~idle a PCI-e? (Ennek több értelme van, mint a consumer "SSD-s VGA"-nak.)
Azt is sajnáltam, hogy az RTX2xxx kártyákon nem lehetett sima USB, vagy akár TB portnak is használni a VR Type-C csatit.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
robi4040
tag
felesleges (megvenni) ugyis jon utana a 7-8-9 stb
Vettem fel jelzáloghitelt a pecóra,így megtudtam venni a legújabb procit a CinebenchR20-ban kaptam is + 15 pontot így már cseréltem is a Facebook profilképemet.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az AiMX gyorsítókártya prototípusa nagyon impozáns számokat produkált, így komolyan érdekelheti majd a technológia az iparágat.
- ABIT BX133-RAID retro alaplap, + ajándék Pentium III proci
- Beszámítás! GIGABYTE 78LMT-USB3 R2 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING H770-PRO WIFI Alaplap - 1év garancia, Ár alatt!
- Beszámítás! GIGABYTE Z170X Gaming 5 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI 3 év garanciális
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest