Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
válasz gainwardgs #15 üzenetére
Szerintem sem világmegváltó a növekedés. Ilyet csak halkan szabad írni.
Nekem jól jönne egy új játékszer, ezt már meguntam.
Azt sem használnám másra, csak tesztekre, ahogyan ezt is kizárólag arra. -
zebra_hun
veterán
válasz gainwardgs #12 üzenetére
Az, hogy mennyit fogyaszt, minden esetben a tulaj dönti el.
Itt a 200Wattost kellett legyőzni, de ez 300Watton sikerült.
Egy halom képet be lehetett szerezni, de már törölték.
Cb teszt amúgy is erő/munka teljesítmény, gyorsaságra nem való. Játékosoknak meg az számít.
RPL I9 is 60-80W játékokban átlagban, ez akkor lehet kevesebbel is beéri.
Be tud szippantani rendesen ha akarja a tulajdonos.
Rajta múlik csakis.Tasiadam:
DLVR-ről semmit nem árulnak el. Nulla infó van most még.
Biztosan jó, de hogy mennyire, még nem tudni.[ Szerkesztve ]
-
Héraklész
tag
Alaplapok csordája? Miért nem kondája?
-
Dragon3000
veterán
válasz Jesus_Shaves #4 üzenetére
Ha megnézed a sok fázis miatt nem fért el a megszokott helyen, annál az egy alaplapnál van a legkevesebb fázis használva, így bőven maradt hely a borda mellett.
-
gainwardgs
veterán
válasz Jesus_Shaves #4 üzenetére
Búza dizájn
-
aktív tag
Ez amúgy ilyen új trend, hogy az extra CPU tápcsatikat a DIMM fölé teszik? Egyetlen lapon van csak a szokásos helyén.
-
NvidiaRTX
őstag
Én meg bőven elvagyok az AsRock B760-al is, tudod mikor adnék ki 200k-t egy olyan alaplapért aminek a 20%-át nem használnám ki.
Még azt sem tudjuk egyáltalán milyenek lesznek az új Intel CPU-k de már alaplapot vegyé hozzá.
Valszeg játékban továbbra is leveri őket majd a 7800X3D.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
GreatL
őstag
Biztosra mennek a hűtésekkel. Már régebben sem forrósodott semmi szinte, mégis megpakolták az alaplapot mindennel.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
tasiadam
veterán
Diakon: -40% fogyasztas, egyedi VRM kezeles a cpu-ban, stb stb hatekonysag
Alaplapgyartok: kezi hegesztogepnyi VRM es hutesMég mindig másodrangú állampolgár