Új hozzászólás Aktív témák

  • Arianrhod

    újonc

    Nagy bajt csináltam magamnak, kérnék segítséget!

    Nagyon távol, és magányosan élek, interneten tartok kapcsolatot. Van egy új gépem, ami tegnapig kiválóan működött, Windows10 (64bit) oprendszer. Vásároltam a MicroSoft boltban egy appot, ami viszont megfertőzte trójai falovak tömegével a gépet. Hiába küzdöttünk vállvetve a Windows Defenderrel, és írtottuk ki a nyomorult férgeket, sikerült így is működésképtelenné tenniük a gépet. Először a "server imap" protokollt minősítette a Defender megbízhatatlannak, és kitöröltette velem, majd többé nem működött az email-fogadó szolgáltatás, azután leállt a küldés is, majd a Skype. Végül eltűnt az internet, nem állítható vissza jelenleg a WiFi, mert nem ismeri föl a rendszer a rootert.

    Én született antitálentum vagyok az ilyen dolgokhoz, de nincs senki, akihez fordulhatnék, és járóképtelen vagyok. Vagyis nem tudom szervízbe sem vinni a gépet. Ezért kérnék egy távvezényléssel történő segélyakciót, annyira talán nem vagyok béna, hogy az utasításokat ne tudnám követni.

    Tudnátok nekem segíteni visszaállítani a rootert? Gondolom, az imap szervert kéne először, ha jól sejtem, annak kitörlése okozhatta az összeomlást. Nagyon hálás volnék érte!

Új hozzászólás Aktív témák