Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Z-83

  csendes tag

  Tudom, igazad van. Sajnos az Adobe termékekkel sok probléma van...
  Az új Firefox is viszi már magában a Shockwave Flash nélkül is bizonyos dolgokat, és akkor nem kell átkapcsolni. (nem akarok túlságosan belebonyolódni :-) )
  Sajnos egy "egyszerű" felhasználó nem fogja megérteni ezeket a dolgokat, hanem azzal jön vissza az eladóhoz, hogy vett egy új gépet XY összegért, és még a netes videókat sem tudja lejátszani, tehát "rossz" a gép amit eladtak neki :( . A felhasználó látja hogy "hiányzó bővítmény" jelenik meg a böngészőben, telepíti, aztán lehet hogy többet árt mint használ...tehát új böngészőnél ha nem muszáj, nem kell plusz flash-t telepíteni :-). Szép dolgok ezek :-)

 • PeachMan

  veterán

  F*S a flash player, ezzel tizenéve szívunk, nemigaz, hogy nincs normálisabb

  Egyátalán nem rossz a flash player. Kb. ugyanannyira erőforrásigényes, mint a HTML5. Arra nem gondoltál, hogy a YT lejátszója van elszúrva, de úgy rendesen? Más lejátszokkal nem érdekes, hogy nincs gond. És megjegyezném, hogy a flash lényegesen több, mint egy lejátszó. Egyetlen ok amiért sokan cserélnék a zárt licensz. Ha programoznál mindkettőben (AS3 és HTML5) tudnád miről beszélek. A C++ és ASM miért nem szidod? Azzal is készülnek vacak programok, sőt vírusok.

  A Firefox milliónyi bugját a fejlesztés közben már meg sem említem. Hol javítanak valamit, hol rontanak. Ez a fejlesztéssel jár. Akkor most mi a szar ilyenkor? A C++ vagy a firefox? Esetleg a win/osx/linux? Vagy az intel/amd?

  [ Szerkesztve ]

  - ==> Amiga 1200/Blizzard 1260/Indivision AGA <== - "Only Amiga Makes It Possible"

Hozzászólok Aktív témák