Új hozzászólás Aktív témák

  • farkas-j

    őstag

    Korábban írtam, hogy bizonyos oldalak (pl. Aliexoress) egy idő után úgy ledermednek vagy nem töltődnek be az oldal elemei és képei, mintha betelne valami puffer. Ez a hiba talán a FF64-nél jelentkezett először. Sok mindent kipróbáltam már de semmi sem oldotta meg a problémát. Csináltam már jó néhány tiszta telepítést is, de egy idő után újra előjött a dolog.
    Van egy beállítás, amit már sok-sok éve a jó öreg FF verziókban is használtam, áthelyeztem a Firefox cache könyvtárát egy másik meghajtóra, így nem a rendszer partíciót szemetelte tele, ráadásul most így nem az SSD-t gyepálja. Évekig így használtam a böngészőt. Ezt a megoldást alkalmaztam:

    1. Írjuk be a címsorba: about:config majd Enter.
    2. Jobb gomb -> Új -> Karakterlánc. Neve legyen browser.cache.disk.parent_directory , értéke pedig a kívánt cache elérési címe (pl. d:\temp )
    3. Indítsuk újra a Firefoxot.

    Most a szenvedés alatt is mindig így állítottam át a cache helyét. Próba képen most töröltem ezt a kulcsot, és eredeti helyén van a cache, és (kopp kopp) megoldódni látszik a probléma. Még nyúzom így 1-2 hétig és kiderül, hogy valóban itt volt e a probléma. Ha ez okozta valóban, akkor miért??? Évekig nem volt gond. Én nagyon szeretném a cache-t áthelyezni, de ez a bizonytalan működés megőrjít.

    Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

Új hozzászólás Aktív témák