Új hozzászólás Aktív témák

  • Steelmanus

    addikt

    válasz WonderCSabo #19676 üzenetére

    Maga a cime a cikknek is megteveszto, de en kiprobaltam, azt is megmondom miert. Nemreg volt nalam egy laptop, XP kellett a tulajnak es egy osregi Pannon-os - igen nem Telenor - USB stick-en mobilinternetezett vagyis azt kellett telepitenem + FireFox 3.x mert igy kerte. Anno 3 Mb/s -kent hirdetett mobilnet jo ha a tizedet tudta, es nagyon lassan jottek be az oldalak, termeszetesen neztem vele YT videokat is, hogy lassam jo-e a flash, mert hat azt is ki kell probalni.
    Nem a cikk vedelmeben, de akkor, azon a gepen jol jott volna ez a fajta beallitas, na nem a videoletoltesnel mert azt ugyis a Pause gombal megkellett allitani hogy nezheto legyen mire letolti. Akkor elgondolkoztam hogy a vilag mas tajan, az elmaradott orszagokban mennyire nehez lehet netezni.

    Azert az elgondolkodtato hogy minek foglalkoznak az oldalak ilyen formaban valo megjelenitesen - gondolom a mobilnet miatt - es persze meghagyjak a valasztas lehetoseget az oldal nezegeteskor.

    (#19680) adamkaa777 Elobb szerintem egy viruskeresest hajtsal vegre valami free virusirtoval, majd Malwarebytes Anti-Malware Free, mert nem veletlenul allitodott el az FF.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák