Új hozzászólás Aktív témák

  • pete_21

    addikt

    válasz WonderCSabo #13994 üzenetére

    Kicsit későn, de válaszolok:
    Megnéztem ezt a képet. Köszi a képért, elég jól felvázolja a helyzetet. :D Amúgy én azt olvastam, hogy az IE9-ben jóval szebbek a betűk, mint FF4-ben. A kép alapján semmivel nem jobb. Szóval MS se tudott még mit kezdeni ezzel a hibával. Vagyis remélhetőleg már rajta vannak az ügyön. :) Kép alapján FF az egyetlen, ami a címeket normálisan meg tudja jeleníteni.

    #13994: Ezt is köszi, ha jól látom, a mostani feature lista nagyjából marad is így, és nem bővül. Bár egy home tabet annyira nem lehet nehéz berakni. :U
    In-content UI-ból meg egy ideje nem látni semmit, szóval ez nem volt nagyon váratlan... A resource packages mit takarna?
    Közben ugye bekerült az addons-bar, a mai trunk frissítéssel. Én viszont a pár nappal ezelőttihez képest nem láttam különbséget... Viszont az nem tetszik, hogy a statusbar-hoz képest semmivel sem helytakarékosabb... Legalább ha kicsit alacsonyabb lenne, vagy csak a kép jobb szélén lenne...
    Amúgy a urlbarban, amikor a target linket írja, az marad jobb oldalon? Szvsz középen vagy esetleg bal oldalon lenne kézenfekvő.

Új hozzászólás Aktív témák