Hozzászólok Aktív témák

 • WonderCSabo

  félisten

  Hogyan lehet egyszerre használni a stabil és a fejlesztői (béta, alfa) változatot?

  A lépések a következők:

  1. Telepítsük fel a két verziót külön-külön mappába.

  2. Jobbgomb bmelyik verzió ikonjára -> Tulajdonságok. A cél mezőhöz adjuk hozzá a " -Profilemanager" kapcsolót, ékezetek nélkül. Kattintsunk az Alkalmazra, ha rendszergazdai jogosultság kell, adjuk meg neki.

  3. Indítsuk el azt a parancsikont, amit az előző lépésben módosítottunk. A következő ablak tárul elénk. (a lista el fog térni)

  Hozzunk létre egy új profilt : Profil létrehozása gomb.

  A következő dialógusban kattintsunk a Tovább -ra, majd a rákövetkezőben adjunk nevet a profilunknak. Tetszés szerint módosíthatjuk a profil helyét is a Mappa választása gombbal. Végül katt a Befejezés -re.

  4. Jobb gomb a stabil verzió ikonján -> Tulajdonságok. A cél mezőből töröljük ki a -Profilemanager -t, ha hozzáadtuk. Adjuk hozzá a következőt: " -no-remote -P <stabil profil neve>"

  Természetesen ékezetek nélkül. A <stabil profil neve> helyett alapértelmezésben default van, ha átneveztük akkor értelemszerűen írjuk a saját kitalált nevet.

  Természetesen a profil nevét kacsacsőrök nélkül írjuk.

  5. Ugyanezt játszik el a fejlesztői verzió ikonjával, természetesen a most létrehozott profil nevével.

  6. Ha szeretnénk, a Firefox Csökkentett mód ikonokkal is elvégezhetjük.

  7. Ha szeretnénk, ha az eddig beállításainkat használja az új verzió, akkor a régi profilunk tartalmát másoljuk át az új profilunkba, és írjuk felül. A profil mappa helye itt megtalálható.

  8. Természetesen még sok variáció lehetséges, a kérdéseket megválaszoljuk a fórumban.

  [ Módosította: Bon3ss ]

Hozzászólok Aktív témák