Új hozzászólás Aktív témák

  • sifarr

    senior tag

    válasz axioma #58999 üzenetére

    Nem is ertem mit csodalkozik, a felmondas - megfelelo szabalyok betartasaval, ami jelenleg 60 nap felmondasi ido - mindig is rendelkezesere allt a szolgaltatonak is.
    Ennél rosszabb is lehet a helyzet.
    A CP Kft-nek volt egy flottaszerződése a Yetivel. Mi mindnyájan ennek a szerződésnek a dolgozói csomagjaiban vagyunk/voltunk. Viszont egyikünk sem ismeri a flottaszerződést.
    Amikor a flottaigazolással szerződtünk a Yetivel, akkor lényegében és látatlanban elfogadtuk, hogy a flottaszerződés dolgozói csomagjára vonatkozó feltételeket elfogadjuk. Nem tudhatjuk, hogy nincs-e a megszűnt flottaszerződésnek olyan rendelkezése, hogy a szerződés bármely okból történő megszűnése esetében a Yeti a dolgozói csomagot használókat átteszi/átteheti egy másik díjcsomagba.
    Én sem tudom, hogy van-e ilyen rendelkezés és ha van, akkor mit tartalmaz. A flottaszerződések azonban általában tartalmaznak rendelkezéseket a megszűnés esetére.
    Tehát akár azt is megteheti a Yeti, hogy kérdés nélkül áttesz, ha ilyen lehetőséget tartalmaz a megszűnt szerződés. Az más kérdés, hogy a KÜF-típusú flottáknál ezeket nem szokták közölni az ügyfelekkel.

Új hozzászólás Aktív témák