Új hozzászólás Aktív témák

  • Zirowe

    nagyúr

    válasz sifarr #2381 üzenetére

    Nekem eddig két tapasztalatom volt flottaügyben: az első a v&a, ami bedőlt, és hónapokat kellett harcolnom, hogy visszaszerezzem a számaimat, illetve a befizetett számláimat, amiket kétszer fizettettek meg velem, illetve a mostani, amiben az előző bedőlése óta vagyok.

    Ég és föld a kettő, mostani meg szerintem a nagyon is a legalitás talaján áll (rendes céges papírok, külön ügyintéző részleg, minden hónapban kivonatos számla, rendes csekk, stb), amihez képest az elsőnek távolról kamu szaga volt, és ha járatosabb lettem volna a témában, akkor messzire kerülöm.

    Eleve irtózom az olyan "lehetőségektől", ahová "belépőt" kell vásárolnom, vagy esetleg bizonyos mennyiségű termék megvétele után kapok kedvezményt, stb, és ezekből is elég sok volt itt a topicban.
    Továbbá azokat is messze kerülöm, amiket folyamatosan hirdet és tukmál a kedves értékesítő (amikor bedőlt a v&a, kb minden második hozzászólás arról szólt, hogy mennyivel jobb dolgunk lenne abban a bizonyos vodás flottában).

    Virtuális és normális szolgáltatóra ne számíts, mert a profitmaximalizálás a céljuk, így nem lesz olcsóbb semmi, de még az esetleges negyedik szolgáltató sem fogja a flotta szintekre lenyomni az árakat.

    A flották nagy része pedig nem is tekinthető szolgáltatónak, mert nincs számottevő profitja a felhasználók által generált forgalomból, illetve az intenzív reklámokat pedig a szolgáltatóval kötött szerződések korlátozzák gondolom, illetve a szolgáltató sem nézné jó szemmel ezt.
    Arról nem is beszélve, hogy a rendes flották nagy részének ez nem a fő tevékenységi profilja, hanem csak azt segíti, hiszen ez lenne a flották eredeti célja.

    Én jelenleg biztonságban érzem magam, rendesen léptem be, minden hónapban mindent rendben megkapok, ha vmi problémám van, rögtön fel tudom hívni a cég ügyfélszolgálatát, ahol azzal is tudok beszélni, aki a beléptetésemet rendezte, illetve fizetek havi adminisztrációs díjat (gondolom ebből van egy kis profitjuk, de nem sajnálom tőlük, mert nagyon korrektek), ami feltehetőleg még egy kisfokú védelmet is nyújt a nem fizetőkkel szemben.

    Nem pedig "vettem egy simlistől vmit, tudtam, hogy köze nincs, aztán meg hogy hogy ez lett a vége", mert ez ellen a világ összes első hsz-e nem ad védelmet, hiszen kb mindenki tisztában volt a vállalt rizikóval..

    Ez kb olyan, mint amikor a vendég az étteremben nézi a számlát, és megkérdezi a pincért, hogy mi ez a "2000ft bejött" tétel, mire a pincér azt mondja, hogy "hoppá, nem jött be", és kihúzza.

    Na, az itt panaszkodók nagy része pincér.

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Új hozzászólás Aktív témák