Új hozzászólás Aktív témák

  • kakuk.tamas

    addikt

    válasz DrBubo77 #20027 üzenetére

    Telenor válasza:

    " Kérdésére a válasz összetett. Több szempontból is megközelítem válaszommal.

    Lehet internetezni készüléken amin van beszédforgalom és mellette lehet internetezni is (szolgáltatás), de megoldható egy modem segítségével is, melyben internetes tarifacsomag van (nem lehet normál beszédhívást generálni vele).

    Mind szolgáltatásból, mind pedig tarifacsomagból többféle van. Eltérő feltételekkel, használati keretekkel. Ezeknél a lehetőségeknél eltérőek a korlátozási szabályok.

    A forgalmazható adatmennyiséget, tehát hogy egy nap vagy egy hónap alatt mennyi adatot forgalmaz, nem korlátozzuk, csak az adott keret szab határt. pl. 2GB-os szolgáltatással maximálisan egy számlázási hónapban 2GB adat forgalmazható. (küldött+fogadott adatok mennyisége)

    A fájlcserélést, fájlmegosztást több csomagnál, korlátozzuk úgy, hogy a heti 1,5GB nem támogatott adatforgalmat engedünk, majd 32kb/s sebességre csökkentjük, ha a forgalmazás nem változik.

    Van olyan kiegészítő csomag, mely használatával éjszakai időszakban 100GB-ig lehet fájlmegosztást használni.

    Miután igen sokrétű a kérdése, kérem, szíveskedjen támpontot adni, mire, és hogyan szeretné használni internet hálózatunkat, így pontosabb, relevánsabb ajánlatot tudunk rá adni.

    A korlátozások alapvető oka, hogy a mobil internet nagy mértékben függ a hálózatunk kihasználtságától, kapacitásától. Ennek következményeként védenünk kell a többi felhasználót, hogy egy esetleges kiugró adatforgalom miatt, más előfizetőinknek is tudjuk biztosítani az internetezés lehetőségét elfogadható sebességgel."

    Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~  Apple iPhone 14 Pro  ~  Apple Watch 8 Cellular 45mm  ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~

Új hozzászólás Aktív témák