Új hozzászólás Aktív témák

  • mokalade

    tag

    válasz Takuun #15036 üzenetére

    Jó lenne tudni mire akarod a netet használni. Én feltöltőkártyás verziót javaslok.

    Ha csak kevés forgalomra kell az internet (Viber üzenetek, ritkán egy-egy honlap), nem gond, ha egy bizonyos forgalom után lecsökkentik a sebességet, de korlátlan marad, akkor Blue Mobile (Lidl) 490ft/hó 33MB utána lassítás. Jó a lefedettsége (Telekom). Sőt először két hónapig 90Ft ugyanez. Van 990Ft/133MB, sőt 1290Ft/333MB, ha ki tudod használni. Legegyszerűbb, legtisztább, ezt javaslom.

    Ha nem baj, hogy a sim kártyát cserélgeted (miért lenne baj, hisz csak netre kell, nem fontos a telefonszám), akkor veszel aprón vagy pl. Sparban stb. 300-900Ft/db áron Telenor Praktikum simet, aktiválható hozzá ingyen három hónapig 100MB internet Klikk néven, ami szintén lassítós, de korlátlan. Utána veszel másikat. Tehát 100-300Ft/hó áron megoldható.

    Ennél olcsóbban csak akkor úszod meg, ha nem korlátlan a csomag, de az gáz, ha pont rosszkor fogy el. (Pl. az említett Blue Mobile kártyához is jár 15MB/hó hat hónapig, Tesco Mobile simhez is jár 10MB/hó alanyi jogon, ami mindig megújul, de ezek elfogynak.)

    Szerintem a fentiekkel már el lehet lenni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák