Hirdetés
Aktív témák
-
Sword
őstag
válasz
garga01 #22050 üzenetére
Jaja, az van.
Vettem egy új szűrőt és bekötöttem a rendszerbe (amit itt ajánlott valaki), sokat javult is.
Most is jó, mindig, félre ne érts, de mindig utána kell állitani. Ha ezt megoldom "kényelmesre" jó is vagyok.
Sajna rendes antenna nálam nem lehetséges, amerre "nézek" az a front városképvédelmi fene tudja mi alá tartozik (nem műemlék, de hasonló), semmit sem lehet nálunk kitenni. Erkényem stb. nincs.Volt nekem is egy tájolós programom, de döglött IOS alatt teljesen. Talán Antenna Hungáriás volt. De lehet ezen nem fog segiteni, ha ugyanaz az irány, csak 15--20 fokot állitanom kell, mert éppen a visszaverődés a jobb jel, a másik meg leesik 30%-ra. A tájolás fix marad, ezért kéne az irányban jelminőséget nézni. Van, hogy arrébb kell tennem az ablakban 40 cm-t és még úgy elforgatni x fokot. De ha belövöm, 100/100-as lesz.
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen joysticket vegyek?
- ASUS routerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z Royal 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest