Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Tothgera30 #25402 üzenetére

    Úgy tudom a Derbi Senda-kban is ez a blokk van. Egyik barátom fiának van/volt olyan, még annó mesélte, h ő is hajtotta már, de 3,5-ből lazán kijött.
    Itt is van egy kis beszámoló róla, - ha, meg nem pörgeted ki minden fokozatot, akkor még kevesebből.
    Ha, meg lehet hinni ennek a teljesítményadatnak, akkor ez valamivel gyengébb teljesítményre van hangolva, mint pl. az RS50.
    Bár, bevallom, h váltós 50-esekhez sok közöm nincs. Azt tudom, h ez a 6 sebességes Mina blokk szintúgy elnyűhetetlen. 30-35.000km-t biztosan elmegy 1 dugóval, a többi meg akarás kérdése. Ki kell próbálni, ha meggyőző a teljesítménye, én bevállalnám. (Senda-t próbáltam annó, 50-es robogónál érezhetően jobban húzott, max. a robinál csalóka tud lenni ugye a folytonos gyorsulás.)
    Pláne a linkelt példány tök újszerű, gyári állapotú, feltételezem még a km sem fake.

    Criton

    Ahogy nézem ennyiért ez elég jó árban van. Ennél használtabbakat láttam 320-340-ért.
    Tegnap gabo is linkelte a 260k körüli, 7-8.000km-es Pigi karbis győri SR-t, közben privátban is jeleztem neki, h cselekedjen, mert elviszik.
    Mára el is vitték.

    Gyári Aerox-nál biztosan erősebb.
    Mondom, ha nem zavar, h sűrűn kell váltani, én simán bevállalnám. Ezzel ráadásul jó kis motoros alapokat szerzel. Nagy motornál már zsigerből fog menni minden.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák