- DIGI kábel TV
- Milyen program, ami...?
- DIGI internet
- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- Hatalmas a verseny a Tesla új gigagyáráért, Musk nagyon elfoglalt
- Ubuntu Linux
- Így oldaná meg a hallucináló chatbotok problémáját a Google, közbeszól az Intel
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Kezdésnek jó.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
fatpingvin
őstag
nagyon helyes, remélem az EU figyel és jegyzetel. itt a követendő példa.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Foglalt név
addikt
Erre az oldalra továbbra is önkéntesen lehet regisztrálni, ugye? Nincs több kérdésem.
-
Z_A_P
addikt
Trudeau most arról beszél, hogy a Facebookot az emberek biztonsága helyett a céges profit érdekli, ez a hozzáállás pedig felfoghatatlan.
Micsoda demogog ostoba majom ez is.
Miota vilag a vilag, a kapitalizmus, de igazabol minden rendszernel igy volt ez.
Erre most eljatsza a nagyhalalt a majom.OK
-
fatpingvin
őstag
tudod, vannak olyan szempontok amik fontosabbak a profitnál. ha egy cég ezeket nem tarta tiszteletben akkor rá kell kényszeríteni.
#3 Foglalt név:
igen, önkéntesen, viszont az átlag civil ostoba, és ezt sajnos figyelembe kell venni. egyébként is ha már ment ez a raplizás hogy ezek a SNS-ek kiemelt fontosságú intrnetes infrastruktúrák (ami nyilvánvalóan hülyeség de elhangzott ez az érv amíg kényelmes volt nekik és megúszásra játszottak) akkor ezt is be lehet rajtuk vasalni.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
ledgeri
nagyúr
Ezt a "hír közlést" és blokkolását hogyan kéne érteni?
Van egy pl NY-times profil aki ha publikál nem látszik Kanadában?
Vagy ha én megosztok egy NY-times-os linket, akkor azt kanadában nem látják?
Meg megkérdezném a problémázó kanadaiakat, hogy ha nagyon fontos az osztandó akkor miért nem játszik a kivágás beillesztés...?anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
-
fatpingvin
őstag
nem, ez gondolom az hogy a news kategóriában se az aktuális , releváns hírek vannak listázva hanem a klikkvadász flamebait bulvár.
egyébként aláírom, ez az optimalizáló algó már tényleg annyira átment a marketinggépezetbe hogy ha nem vagy túl aktív a platformon akkor hiába vagy feliratkozva egyes oldalakra, csoportokra, akkor is az éppen pénzelt szarokat fogja az arcodba nyomni. lényegében megszűnt az a funkcionalitás hogy értelmesen befolyásolni tudnád manuálisan hogy milyen kontent legyen előresorolva, sőt, gyakran már ez konkrétan odáig megy hogy ha nem célirányosan keresel rá valamire akkor ténylegesen nem is látod, ami news esetén nem éppen szerencsés.
szerintem erre.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
L3zl13
nagyúr
A menekülő emberek közül sokan panaszkodnak, hogy nem tudnak fontos adatokat megosztani a tüzekről.
Mégis milyen fontos adatokat kellene a
menekülő embereknek
Facebookon megosztani?Aki hülye, haljon meg!
-
bambano
titán
például hogy melyik útvonal járható.
amikor anno leesett a hó, és az agyhalott belügyérnek csak annyira futotta, hogy üljön át másik autóba, akkor a civilek facebookon szerveztek meg mindent.egyébként könnyen meglehet, hogy ha nálunk ezt megtenné a facebook, az bűncselekmény lenne.
-
L3zl13
nagyúr
Ellenben valószínűleg azért is őket b@sznák meg, ha valaki egy "szakértő" civil által facebookon közzétett útvonalat követve kerülne bajba...
Másrészt pedig ha jól értem a hírek vannak blokkolva, a hozzászólások nem. Tehát továbbra is azt szervezkednek a civilek amit akarnak.
Aki hülye, haljon meg!
-
azbest
félisten
gyanítom, hogy a "híroldalak" linkjeit tartalmazó üzeneteket és postokat nem jeleníti meg kanadában.
#8 L3zl13
nem is értem, hogy ha a hülye a rádió és tévé helyett facebookon nézi a csücsörítős képek és politikai shortok közt, hogy a vészhelyzet bejelentései mik, az miért egy cég hibájaTudtammal kb mindenütt úgy van, hogy a tévé és rádió műsorát megszakítják a hatóságok és elkezdenek sugározni rajta a katasztrófáról szóló információkat.
Dél-koreában a tévé magától bekapcsolt, ha olyan jelet sugároznak.Érdekes elvárás, hogy a facebook fizessen azért, hogy megosszanak rajta híreket, mert a tévécsatorna profitja jár a link megosztásáért, de a facebooknak meg "kötelező" sugároznia a tévécsatornát. Szóval Trudeau azért panaszkodik, hogy az egyik cég nem hajlandó fizetni egy másik cégnek azért, ami amúgyis az állam feladata.
[ Szerkesztve ]
-
Tasunkó
aktív tag
Azért annyi logika van benne, hogy a Face bérli a polgárokat Kanadától, így talán jogos ha kifogásolja hogy nem megfelelően bánik a bérleménnyel.
Kérek egy számot a jútútú
-
HiFiHobbi
csendes tag
válasz
Foglalt név #3 üzenetére
Ezzel vitatkoznék. Minden irányból próbálják rámkényszeríteni ezt a sz*rt és te vagy a szemét meg maradi ha nem vagy fent. Rengeteg ismerős van akiknek a gyerekét és őket szülőként köteleznek az iskolák a fosbok fiókra.
Akkor hol önkéntes ez?
-
fatpingvin
őstag
válasz
dvdbackuper #17 üzenetére
sajnos nem. jópár iskola van ahol nem sikerült még felérni ésszel hogy mire való a kréta meg társaik.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
HiFiHobbi
csendes tag
válasz
dvdbackuper #17 üzenetére
Sajnos nem vicc. Ezt csinálják az idióta tanárok meg a fosbok függő szülők. Nem értem mi olyan hihetetlen ezen neked? Kérdezz utána pár ismerősnél akinek 10-16 év közötti gyereke van. Már 10 éve is kötelezték a szülőt gyereket a fosbok fiókra ami elég gusztustalan és mocskos dolog a mai napig. Pláne úgy a szülő, gyerek elérésére, értesítésére és a tananyag továbbításárs külön erre való rendszer van minden iskilának. Szerinted ha az osztályba csak a te gyerekednek nincs, csak neked nincs szülőként mennyire fogja a többi gyerek meg azok szülei meg a tanárok elfogadni nektek nincs? Azzal fognak jönni nem fognak egy emberért, gyerekét e-mailezni, a szülő nem kap értesítést mikor van szülői stb, a gyerek meg nem kapja meg a házit.
[ Szerkesztve ]
-
HiFiHobbi
csendes tag
válasz
Foglalt név #16 üzenetére
Ők az én káromra élnek vissza az adataimmal és segítenek a fosboknak, foosglenak adatokat lopni (gyűjteni) rólam. Nem képesek több diplomával se felfogni ez személyes jogok sértése meg adattal visszaélés és képtelenek felfogni a fosbok és az okostelefon együtt mennyi olyan adatot is összelop róluk meg rólam is amit ők nem önként osztanak meg meg raknak fel. Pedig lárják olyan reklámokkal árasszák el őket, amiről beszélnek másokkal személyes kontaktban.
-
-
-
fatpingvin
őstag
ebben a helyzetben nem szabadna érdekelnie senkit hogy mit akarnak a szülők. a kréta a hivatalos felület, azt kell használni. ha a facebookra is kitolja valaki, rráadásul hivatalos minőségében akkor kin lehet elszámolni a dolgot ha visszaélés történik?
-
consono
veterán
válasz
fatpingvin #24 üzenetére
Milyen visszaélés történhet a házi feladat Facebookra kerüléséből?
Mert itt arról van szó, nem a jegyekről, azok csak a Krétában vannak fent.
"In God we trust. All others must bring data"
-
bambano
titán
de ahhoz, hogy értelme legyen feltenni a matekházit, ott kell lenni a facebookon. ha az iskola kötelezésére regelsz az fb-re, az bűncselekmény.
meg azt is lehetne firtatni, hogy hogyan várhatsz el iskolai kommunikációt az fb-n olyanokkal, akik az fb szabályzata szerint még nem regelhetnek az fbre.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
engem személyesen ért már hátrány egy ilyen helyzetből, plusz abból, hogy nem vagyok hajlandó regisztrálni fb-re.
engem személyesen kényszerítettek már más, nem fb, adathörcsögbe való regisztrálásra (idén eddig 2x).Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
dvdbackuper
őstag
válasz
HiFiHobbi #19 üzenetére
szerencsere UK-ben elek, az egyik gyerek 9 eves, a masik 8, azt sem tudjak, mi az a facebook
erdekes modon itt az iskola meg tudja oldani SMS/Email-ben, amit kell
van egy oldal, ahol a befizetnivalo van, oda kellett egy fiok, kajat, iskolaruhat esetleges kirandulasokat lehet kifizetni
-
consono
veterán
válasz
dvdbackuper #31 üzenetére
De pont nem az iskola a baj, ez a baj, hanem a szülők...
"In God we trust. All others must bring data"
-
fatpingvin
őstag
egészen gyomorforgató ez a hozzáállás. csak Snowdent tudom idézni szabadfordításban: "azt mondani hogy nem érdekel az adatbiztonság mert nincs mit rejtegetnem, egyenértékű azzal mintha azt mondanám hogy nem érdekel a szólásszabadság mert nincs mit mondanom."
-
HiFiHobbi
csendes tag
válasz
Foglalt név #21 üzenetére
Szia! Értelek mire akarsz rámutatni. De ezzel az a baj a fosboknak és a többi nagy amerikai multi tech (adatvisszaélő) cégeknek nincs Magyar supportja, székhelye, Magyar adatvédelmi tisztviselője. A Magyar hatóságokhoz, nmhh, NAIH, rendőrség ezért hiába mész, mert szétteszik a kezüket és elmondják nem tudnak, nem tehetnek semmit, mert ezeknek a csodás amerikai cégeknek nincs Magyar székhelye, adatvédelmi tisztviselője és legyek szíves az Ír hatóságokhoz vagy amerikához fordulni, (akár kiutazni oda) és személyesen a panaszommal. Mert a Magyar hatóságoknak és még az Eu-nak is 0 hatásköre van eljárni ellenük, betartatni velük a GDPR-T, a Magyar törvényeket.
NAIH-os hölgy is elég egyértelműen felvázolta ezt, mikor tájékoztatást kértem mi teendő, ha a fosbok és a többi amerikai tech cég a körülöttem lévő emberek által adatokat kezel, pontosabban lop rólam. Az én beleegyezésem nélkül úgy, nem fogadtam el a személyiségi jogaimról, az adataim feletti rendelkezés jogáról, a magánélet és a privátszféra jogáról lemondató nyilatkozatukat, továbbá a hozzájáruló nyilatkozatukat, hogy az adataim visszavonhatatlanul, örökösként az ő tulajdonukká válik, amit bármilyen cére felhasználhatnak, sokszorosíthatnak, eladhatnak üzletszerzési, marketing és egyéb profitszerzési, profilozási célokra.
A felelősséget meg szépen áthárították a körülöttem lévő emberekre, hogy őket jelentsem fel ezért és írásba szólítsam fel őket fejezzék be az adataim a fosbok felé áramlását. Ezzel két gond van, az egyik nem mehetek oda mindenkihez hogy a-z-ig átnézzem a fosbokját milyen adatot lopott el rólam, a másik gond az elsőből adódóan a bizonyítás, hogy megtörtént a visszaélés. Ami ráadásul rengeteg esetbe automatizált, és oly módon fér hozzá a fosbok, ahogy a rengeteg olyan adazhoz is azokról, akik ezeket az adatokat nem önkét osztották meg, tették fel. A NAIH-kos erre is azt mondta az adott személyt kell feljelenteni, mert ők teljesen tehetetlenek, menjek az Ír hatóságokhoz. Erre én megkérdeztem akkor mit tehetek jogilag, legális úton ha bármilyen adatommal visszaélnek a fosbokon vagy bármelyik más csodás amerikai tech cég szolgáltatásaiba. A válasza az volz gyakorlatilg semmit se tehetek a már fent vázolt okokre visszamutatva. Ráadásul a mirofos esetébe az monda ott fogalma sincs hova lehet menni, mert nincs Ír kirendeltsége az ms-nek, ott már egyből amerikához kell menni.Ezért szeretném ha kifejtenéd mégis hova, hogyan és miként forduljak ennek ügyébe? Ha a Magyar és beleértve az EU hatóságok se képesek velük betartani a GDPR-t és a törvényeket. Addig nem is fogják és telibe is fogják tojni az amerikai tech cégek a törvényeket. Amíg az Eu vagy Magyarország azt nem teszi, ameddig nem tartják be a törvényeket, nincs Eu-s és Magyar kirendeltség, székely, support, adatvédelmi tisztviselőjük, addig nem lesz elérhető a szolgáltatásuk se, tehát kirakják őket a fenébe.
-
HiFiHobbi
csendes tag
A személyes adatok a fosbok és az amerikai cégek esetébe kikerülnek a GDPR alól.
de ahhoz, hogy értelme legyen feltenni a matekházit, ott kell lenni a facebookon. ha az iskola kötelezésére regelsz az fb-re, az bűncselekmény.
meg azt is lehetne firtatni, hogy hogyan várhatsz el iskolai kommunikációt az fb-n olyanokkal, akik az fb szabályzata szerint még nem regelhetnek az fbre.Szerinted ezt hány szülő vagy gyerek, tanár képes felfogni? Az ismerettségi köröm döntő részébe és a saját apám szerint én vagyok a sz*r szemét, a hülye mert nincs fosbokom meg okostelefonom. Eektől nehéz lesz elvárni felfogják a fosbok fiók kényszerítés bűntett.
Elég érdekes tanár az, aki 13 év alattit kötelez a fosbokra a 13 éves korhatár mellett. Már eleve mint pedagógus arra nevel ezzel, hogy hazudj.Ahogy fenn is olvashattad, ez általában nem kizárólagos csatorna, tehát nem KELL ott lenni, csak hát a legtöbben eleve ott vannak.
Ez a gyakorlatban kb semennyire se igaz 2011-2012 év óta az egyetemekkel az élen.
engem személyesen ért már hátrány egy ilyen helyzetből, plusz abból, hogy nem vagyok hajlandó regisztrálni fb-re.
engem személyesen kényszerítettek már más, nem fb, adathörcsögbe való regisztrálásra (idén eddig 2x).Engem már folyamatosan ér hátrány és egyre agresszívebben csesztetnek vele, én meg egyre agresszívebben küldöm el őket. Engem még nem tudtak kényszeríteni "más, nem fb, adathörcsögbe való regisztrálásra". Ezt kifejtenéd akár privátba mire és hogyan kényszerítettek bele? Én az ügyfélkaput is és a ksh népszámlálást is megtagadtam. Itt jött a NAIH felé a ksh feljelentése amiből ügy is lett, hogy az adatok a csodás foosgle miatt kiment külföldre.
lehet felfoghatatlan neked de van akit nem zavar
nem vagyunk annyira fontos emberek hogy érdekeljen, hadd gyűjtse
Te meg is érdemled visszaéljenek az adataiddal és esetleg a te nevedbe vagy kémásodal olyat rakjnak fel, írjanak hogy téged akár megkésel valaki az utcán. Ez a késelés csak egy erősebb példa volt most.
egészen gyomorforgató ez a hozzáállás. csak Snowdent tudom idézni szabadfordításban: "azt mondani hogy nem érdekel az adatbiztonság mert nincs mit rejtegetnem, egyenértékű azzal mintha azt mondanám hogy nem érdekel a szólásszabadság mert nincs mit mondanom."
Teljes mértékben egyetértek. És pont az ilyen hozzáállású emberek jönnek azzal én hülye meg sz*r, maradi barlanglakó vagyok, nem is létezek, életem sincs és egy nyomorék vagyok, mert féltem az adataim meg nincs se fosbok se okostelefon, se más amerikai tech csoda.
-
-
HiFiHobbi
csendes tag
Sokat segítene ha elolvasnád az amerikai tech cégek szolgáltatásainak feltételeit, ÁSZ-ét. Abba ezek le vannak írva. Azt meg nem tudod cáfolni a fosbok azokról is adatokat (gyűjt) lop, akik fent sincsenek. Ahogy azt se rólad olyan adatokat is gyűjt, tud, amit te nem osztottál meg vele önként. Egyébként ha nem hiszed hívd fel a NAIH-kot és kérj tájékoztatást.
-
bambano
titán
válasz
HiFiHobbi #35 üzenetére
"De ezzel az a baj a fosboknak és a többi nagy amerikai multi tech (adatvisszaélő) cégeknek nincs Magyar supportja, székhelye, Magyar adatvédelmi tisztviselője.": egy csomónak van, ha nem is magyar support, de legalább magyar nyelvű support.
MINDEGYIK adathörcsögnek van írországi leányvállalata, Írország pedig EU tag, így van adatvédelmi biztosa és az eu-s adatvédelmi biztosnak is van hatásköre Írországban. Nem véletlen, hogy az EU-ban nem az ms corp-ot szokás perelni, hanem az ms ireland-et.
Most arról ne beszléjünk, hogy a gdpr hatályos-e akkor, ha nincs képviselet. FYI: hatályos.
Meg arról se beszléjünk, hogy neked, mint eu tagállam polgárának, jogod van adatvédelmi biztost választani. Tehát ha elégedetlen vagy a geometria zseni csürhéjével (abban, hogy kritikád van velük szemben, egyet tudok érteni), akkor jogod van TETSZŐLEGES eu tagállam adatvédelmi biztosához és az EU saját adatvédelmi biztosához is fordulni. Viszonylag logikus gondolat lehet az ír biztos kiválasztása ezen esetekben.
következmény: két hosszú hsz-edről derült ki még az elején, hogy tárgytalan.
Az adatvédelemnek jelenleg nem az a problémája, hogy hatályos vagy hatálytalan a gdpr, hanem az a problémája, hogy az amcsi adatvédelmi törvények pont szemben vannak a gdpr-ral, ezért a gdpr-nak nehéz érvényt szerezni.
-
HiFiHobbi
csendes tag
Ebbe nem fogunk egyet érteni, mert semmit se fognak tenni. Az meg vicc egy olyan cég kér be személyit, ami felett a Magyar államnak 0 hatásköre van eljárni és törvényeket betartatni. Tudtommal a fosboknak nincs magyar nyelvű supportja, amit meg tudtommal kizárólag működő fiókkal érhetsz el. Fosbok esetén sok ismerősnél látva egy auto gépi üzenet jön vissza és ott meg is áll a dolog. Az én esetemet meg tovább nehezíti, hogy semmilyen adatom kezeléséhez nem járulok hozzá, mert visszaélnek vele, de akkor mégis hogy védjem ki bármilyen adatomat is használa, használhassa?
Megírnád miért tárgytalan a 2 hsz-em? Még mindig érvényes a NAIH-os tájékoztatása. Az mondjuk érdekes a NAIH nem tudja az ms-nek van Ír kirendeltsége. Az viszont tény semmit se képesek tenni, de legalább ezt be is ismerik. -
HiFiHobbi
csendes tag
A GDPR szerint köteles a fosbok is biztosítani az adataid és a fiókod törlését. Ezt megszegik ha telefonszámot vagy személyes okiratot kér be. Mert ameddig nem adod meg ezeket a gyakorlatilag zsarolással bekért adatokat, mivel ha nem akarod megadni ezeket de törölnéd magad e-miatt, addig nem engedi a fiók törlést még akkor se, ha közvetlen a fiók törlése linket nyitod meg.
-
HiFiHobbi
csendes tag
Honnan vetted ezt? Nem bemondásra. De ha kéri a személyes okiratod vagy a telefonszámod, amiket te nem akarsz megadni nekik, akkor a törlés jogától is megfosztottak és nem engedi. A körülöttem lévő emberek által hozzám köthető adatokhoz a fosbok meg úgy fér hozzá nincs fiókom ott. Ezen nem értem mi nem érthető. Mégis ilyenkor milyen fiókot kéne törölni bemondásra, ha nekem nincs? A körülöttem lévő emberekét akiken át adatot lop rólam a fosbok?
Kérdeznék valamit:
ha az iskola kötelezésére regelsz az fb-re, az bűncselekmény.
A gmail.com-os e-mail címre való kötelezés nem bűncselekmény? Csak mert a foosgle ugyanaz mint a fosbok csak pepitába, a két cég egymás között adatokat cserél. Ha jogsit akarsz meg mindenáron kötelező jelleggel gmail.com-os címet követelnek.
Az meg kész vicc a 626 szakképsző iskolának szinte csak is kizárólag fosbokos meg gmail.com-os elérhetősége van, a weboldaukat már sehol nem adják meg se a saját rendszerük e-mailes elérhetőségeit, még telefont se nagyon.
Náluk hogy éred el ne kötelezzen a fosbokra, gmail.com-ra? Ennyit szerettem volna. -
bambano
titán
válasz
HiFiHobbi #45 üzenetére
a következő a probléma, amit te nem akarsz megérteni:
törlési joga az érintettnek van. hogyan bizonyítod, hogy te vagy az érintett? ha az fb megfelelő bizonyíték nélkül törölget regisztrációkat, akkor mi a biztosíték rá, hogy senki nem fogja letöröltetni az ellenfele accountját? hint: semmi. tehát te azért nem töröltetheted a saját adataidat, mert nem tudod bizonyítani, hogy az saját."A gmail.com-os e-mail címre való kötelezés nem bűncselekmény": erre a kérdésedre egyszavas tökéletes válaszom van: ez itt OFFTOPIC.
Szerintem azt se kellene elfogadni, hogy a nav online számla rendszerében google recapcha van, de mindegy. én mondjuk még azt se fogadnám el, hogy a navnak joga van ökörséget kirakni a saját webjére állásfoglalásként úgy, hogy nem vállal érte felelősséget.
de az élet nem habostorta. számomra sem.
-
ledgeri
nagyúr
... ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy pont most vagyok benne egy olyanban, hogy nezegettem pár FB üzenetem, és törölgetnék párat.
Ha csak szöveg, hozzászólásonként törölhető.
Ha link van benne, de előnézet nélkül, akkor törölhető.
Ha link és van benne előnézet, hiába nyomok rá, a rendszer nem törli.Na mondom írko Privacy officernek. Ki kell tölteni dolgokat, telefon számott is kérték.
Másnap válasz:
addig míg telefonszámlával vagy hasonló dokumentummal nem bizonyítom, hogy a kérelemben lévő szám az enyém (ami pl 10 éve van facebookba csatolva, de igazán köze nincs a problémához), addig nem mozdulhat tovább az az ügy, hogy miért nem tudom kitörölni (én a fiókban egyebeket vígan törölgethető) csak azt a féle üzenetfajtát meglévő üzenetváltásaimból... Azokból az üzenetváltásokból amik még fiókom törlése után is megmaradnak a másik félnél, feleknél, ha group chat hacsak nem törlöm egyesével az üzeneteket.Ez így azért furi.
anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
Új hozzászólás Aktív témák
it A Meta a napi norvég büntetések felfüggesztését kéri, miközben Kanada miniszterelnöke szerint a céget még az erdőtüzek közepette is csak a profit érdekli, nem az emberek biztonsága.
- Új DELL Inspiron 16 Profi Fémházas Laptop 16" -25% AMD Ryzen 5 5625U 16Gb 512GB FULLHD+ IPS
- Új MSI Alpha 17 Gamer Tervező Vágó Laptop 17,3" -30% AMD Ryzen 7 5800H 16/512 Radeon RX6600M 8GB FHD
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" HD, I7-6600U CPU, 4-16GB DDR4, 128GB-1TB SSD, WIN 10
- Apple Watch Series S8 41mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciáv
- Bontatlan ÚJ iPad Pro 2021 M1 11" 128Gb Wi-Fi+5G CELLULAR 1év apple garancia Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átv
- PS5, Spider PS5, Spider-Man 2 Limited Edition,lemezes,új, bontatlan,2 év gari, beszámítás is van
- PS4 AC Odyssey, Ghost Recon Wildlands, Injustice 2, GT Sport, UFC 3, BLack4blood, Fifa19, Fifa 20
- Xbox Series S, Fortnite + Rocket League Bundle, 2 év garancia, beszámítás is van, szállítás is van
- Samsung 4GB DDR4-3200MHz notebook ram
- 256GB M.2 2242 NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest