Új hozzászólás Aktív témák

  • tothmaxy182

    őstag

    válasz MASSlag #6018 üzenetére

    Köszi a választ! :R

    Mivel abszolút kezdő vagyok a témában, azért először csak PLA-val akarok kísérletezni (nem hiányzik kezdetben a sok kudarc :) ), illetve a rendelt nyomtatónak nincs fűthető asztala (nem akartam drága nyomtatóval kezdeni a tanulást), ezért gyakorlatilag egyelőre csak a PLA marad.

    A megállapításaid jogosak, én is már a viszonylag alacsony hőmérsékleten való lágyulástól félek a legjobban. Szerintem a működés közben való melegedés nem lesz gond, ugyanis egy teljes ablak lehúzás közben a kerék kb 3-szor fordul körbe (ez tuti, mivel a kirágódott kerék miatt 3-szor akad meg az ablak használat közben és ezen a 3 ponton kell kézzel átrángatnom). Szóval azt nem hiszem hogy egy jól bezsírozott kerék egy teljes ablaklehúzás (tehát 3 körbefordulás) alatt felmelegedne.
    Az viszont tényleg gond, hogy ha a kocsiajtót nyáron telibesüti a nap. Ráadásul fekete kocsiról beszélünk, valószínűleg rohadtul felmelegszik az ajtó...

    Nah, mindegy. lehet hogy egy próbát megér majd, aztán ha nem működik majd rendesen, akkor megrendelem e-bay-ről a rendes, fröccsöntött PA csigakereket... :)

    Minden szavam magánvélemény!

Új hozzászólás Aktív témák