Hirdetés
- Musk szerint a Tesla humanoid robotjai már jövőre a Marsra indulnak
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Bitcoin topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Milyen routert?
- Az SAP lett Európa legnagyobb cége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
válasz
WhiteWalker #499 üzenetére
Mypos oldalon 1,45% jutalék + 15ft tranzakciónkénti díj szerepel. Már nem emlékszem pontosan hogy volt, de felhívtam valakit, és adott kedvezőbb ajánlatot. 1,2% jutalék és nincs tranzakciónkénti díj.
-
Dicker
őstag
Köszi a tippet!
Úgy néztem a FizetésiPontosra van még hűségidőm. De azt is olvastam a szerződésben, ha 6 hónapig nulla a forgalmam, akkor ők bontanak szerződést. Ez mennyire járható út? Valami tapasztalat?
Mert akkor inkább kifizetem csak a havidíjat, és addig használom a másikat mellette. -
$atirka
őstag
válasz
WhiteWalker #496 üzenetére
Igen, de nem kap kedvező ajánlatot onnan.
-
$atirka
őstag
Nekem mypos van, semmi gondom velük, pár év alatt talán 1x állt le a szerverük 1 órára.
Egyedüliként a Raiffeisennel vannak kapcsolatban, oda nyomják át a pénzt, automatikusan minden másnap délelőtt, de ha meg is csúsznak, legkésőbb 3-4 felé már a vállalkozói számlán van.
Semmi egyéb költségem nincs, egyedül a jutalék, amit minden vásárlás után levon 1,2%-ot.
A terminált kell csak megvenni, ami lehet ~12e ft, vagy 100k+ is, attól függ, hogy milyen igények vannak.
Iqom mypos magyar oldalon érdeklődj, ők adják az anyacégen kívül a jó feltételeket.
Egyedül az app regisztrálás nehézkes, mások szerint, nekem nem volt gondom. -
Dicker
őstag
Sziasztok!
Sumup vagy Mypos megy most jobban?
Próbáltam már sok mindent, de a mostani ofsz nagyon rossz minden téren.
Nekem havi szinten kevés a tranzakcióm, de nagyobb összegű. Átlag 300e/db, és külföldi kártyák.
Erre melyik lehet a legjobb megoldás?A múlt hónapban 73 ezer Ft jutalékot, és 34 ezer bankközi jutalékot vontak le.
2540 Ft terminál használati díj, és 14800 Ft forgalomarányos változó díj kíséretében.
Szerintem ezek elég ronda számok. (Plusz még arról nem is beszéltünk hogy a számlájukról le is kell szedni a pénzt)Tudtok ajánlani bármi mást ennél jobb feltételekkel?
Valahol elfogadható a jutalék? Illetve kiszámítható? Mert ahogy látom itt 4 különböző díjjal is terhelnek már. 100 ezer forintból 4-5 ezer kb a jelenleg, amit levonnak. Ezt más szolgáltatónl valahogy ki lehet számolni, hogy milyen átlagban von le? Vagy létezik olyan ahol tényleg csak azt az egyfajta x%-t vonják le?
Köszönöm a segítséget!Ha van kontakt bármilyen értékesítőhöz, aki normális és jobb ajánlatot tud adni, akkor azt is szívesen fogadom.
-
cosmomen
újonc
Köszi a beszámolót!
Egyszerűen nem akarok kézzel nyugtákat irogatni, nyugta tömbbel bíbelődni, olyan megoldást keresek, ami ezt megoldja.
A MyPos és SumUp is elvileg ad nyugtát, a SumUp mellett szól (ha jól tudom), hogy KP esetén is tud nyugtát nyomtatni, míg a MyPos nem
A MyaPos nyugta amúgy nem nyugta csak egy papír, mert a hivataloshoz kell külön progi (hála Istennek Magyarok vagyunk megfúrtuk, kell havi 3,500 Ft-ot fizetni a iqom-nek, aki amúgy a MyPos forgalmazó, mert Ő fejlesztett rá....persze külföldön megy az alap, nem kell progi).Amúgy a SumUp nyugta NAV által elfogadott?
Az SMS nyugta lehet működik, de semmi tapasztalatom, biztosan mindenki szívesen megosztja a telefonszámát? .... nem hinném
-
Elemental
addikt
válasz
cosmomen #489 üzenetére
Nekem mypos van, de semmi extrára nem használom, csak sima kártyás fizetés.
Viszont, ha a mypos mellett döntesz, ne a honlapon keresztül intézd. Volt egy telefonszám, úgy rémlik, itt kaptam valakitől. Felhívtam, és adott jobb ajánlatot. 1,2% jutalék, nincs tranzakciónkénti díj, és még a készülékre is kaptam kedvezményt.
-
sellerbuyer
őstag
válasz
cosmomen #489 üzenetére
A SumUp esetében nem tudom, hogy az újabb termináloknál javították-e ezt a problémát, de arra számíts, hogy ha túl korán érintik a kártyát, akkor azonnal hibára fut a tranzakció és lehet elölről kezdeni. Én már hülyét kapok tőle, amikor elfelejtek szólni a vevőnek, hogy ne kapkodjon (mindegyik kapkod) és rend szerint érintgeti ha kell ha nem... aztán kezdhetjük elölről az egészet. Nálam senki nem kap nyomtatott nyugtát. Kezdetben kérdezgettem, hogy hová kérik (ugye háromféle módon tudja elküldeni a terminál) és szopattak az emaillel aztán pötyörészhettem, de egy ideje már önhatalmúlag eldöntöm hogy telefonra kapják és slussz-passz, nincs is rá panasz, elfogadják sms-ben és kész. Teljesen felesleges a papír alapú cucc. A Szép kártya elfogadás viszont nálam nagyon hiányzik, ez egy újabb pont a MyPos mellett nálad. Nem lebeszélni akarlak a SumUpról, de annak idején csak ez meg egy másik volt amik nem voltak havidíjasok, de ez volt a jobbik, úgyhogy ezért esett erre a választásom. Ma már rengeteg lehetőség közül lehet választani, ma már egészen biztosan nem a SumUpot választanám. Időre nem fizetnek, hiába állítasz be napit, vagy hetit, jobb esetben 2 hét múlva látod a pénzt, rosszabb esetben van az 3-4 is! Szóval nem vagyok velük elégedett egyáltalán ilyen téren. Az igaz, hogy amikor a terminál tönkrement (2 alkalommal is!), akkor 4 napon belül itt volt németből az új, meg az ügyfél szolgálatukkal csak részben vannak gondok... Szóval eltengődünk velük, mert nincs az a nagy forgalmunk, de ha én napi durva forgalmú áruház v. hasonló lennék, tutira nem választanám őket a meglévő tapasztalataim tükrében.
-
cosmomen
újonc
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni terminál választás ügyben.
A MyPos és a SumUp között próbálok dönteni.A tervezett használati szokások mellett a két szolgáltató között pénzügyi alapon nem tudom dönteni. Nem lényeges az eltérés.
A MyPos szimpatikusabb főleg a Szép kártya miatt.
A SumUp a készpénzes nyugta nyomtatási lehetőség miatt szimpatikus.Használ itt valaki MyPos terminált? Külföldi oldalon találtam olyan bejegyzés miszerint támogatja a kp-s nyugta adást. Mi aznigazság?
Előre is köszönöm!
-
petya0426
tag
Sziasztok.
Novopayment vagy Teya? Melyiket ajánlanátok inkább? Hasonló ajánlatot kaptam mindkettőtől. Köszi -
Szülő
friss újonc
Sziasztok! abban tudntok segíteni, hogy ha van két vállalkozásom, egy idehaza és egy külföldön. Az külföldi SumUp terminált használom itthon, persze úgy hogy magyar nyugtát állítok ki. E megfelel a szabályoknak? Adószámmal rendelkező őstermelő vagyok. Azért kérdéses nekem, mert nem-e gond a NAV-nak, hogy nem magyar számlaszámra megy a befizetés.
-
chungee
addikt
válasz
sellerbuyer #485 üzenetére
Nem értem mi akadálya
Azt tudom hogy én nem élnék vissza vele ha tudnám is hogyan kell
-
chungee
addikt
Én a sumup terminált NFC-vel tudtam összekapcsolni a telómmal. Így Már a telómat is tudom használni terminálként, kivéve ha pin kódos a vevő kártyája, ahhoz már közvetlen terminál kell
-
Elemental
addikt
válasz
WhiteWalker #481 üzenetére
Igen, én már hozzá is adtam.
-
Elemental
addikt
-
Elemental
addikt
válasz
sellerbuyer #477 üzenetére
Nálam a mypos akkor szokta törölni, ha a vásárló rángatja összevissza a kártyát, vagy telót. Mindig mutatom, hogy hova kell érinteni.
-
chungee
addikt
Én csak akkor nyújtom oda a terminált amikor kéri a kártyát
-
sellerbuyer
őstag
A Sumup terminál nálatok is olyan, hogy ha túl hamar tartja oda a vevő a kártyát, akkor hibás lesz a tranzakció (nem teljesül)? Én ezzel szívok a türelmetlen, kapkodós ügyfelek miatt már évek óta. Nem várják meg, hogy megjelenjen az ikon, hogy most kéri a kártyát, hanem már előre rá akarják tenni a kijelzőre. Ilyenkor az esetek 100%-ában hibás lesz és törli a tranzakciót.
-
novelle
újonc
válasz
petya0426 #465 üzenetére
Hasonló cipőben járok én is, csak sokkal kisebb volumenben.
Nálam 3 hónapra kell terminál, és ez idő alatt a kártyás forgalom 3,5-4 millió lesz.
Nekem az elmúlt években az Erste-nél ajánlott Global Payments adott terminált.
A gép havi bérleti díja 5000+áfa lett volna, de elengedték azokban a hónapokban, amikor a havi forgalom elérte a 850 ezer forintot (azaz mindig). A kereskedői díja 0,95% volt+a szokásos összetevők. Viszont egyéb költségem nem volt! Illetve de...szezon végén egy pesti címre vissza kellett postázni a terminált.
Tavaly összesen volt 71 ezer költségem a 3,5 milliós forgalomra, ami 2,03% összköltséget jelentett, a pénz az Erste számlán volt 2 munkanap alatt, de úgy tudom, hogy bármelyik bank számlájára lehet kérni.
Viszont idén már szívás lesz nekem. Bevezették, hogy évi 60 ezer "tagdíjat" kell fizetni még akkor is, ha csak 3 hónapig szeretném használni a terminált. Viszont szerintem a Te forgalmadnál eltörpül ez a 60 ezer, és szerintem jó választás lenne.
És ami a leginkább fájó benne, hogy maximálisan meg voltam elégedve a szolgáltatással. Mindhárom évben zsír új terminált kaptam. Az ügyfélszolgálat maximálisan segítőkész volt mindig. Egyszer volt egy technikai gubanc, amikor többször vont le kártyákról pénzeket, gázos volt az elszámolás, de telefonon keresztül megoldották az esetet.
Valaki esetleg ajánl valamit az én szitumra? -
chungee
addikt
Napot!
Sumup forintalapú kártyával tudok horvátországban fizetniHa igen akkor Mennyibe számolná az eurót
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
-Mosquito- #472 üzenetére
Ezt is tudom
,(de átfogalmazom , amik Magyarországon vannak bankok)
Bár a terminálra való várakozás idő szempontjából nem változtat. -
-Mosquito-
őstag
válasz
WhiteWalker #471 üzenetére
Erste az osztrák tulajdonú,70%-ban. A maradékot meg idén vásárolta vissza. [link]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
-Mosquito- #470 üzenetére
Az Erste nekem 3 éve ezelőtt nem tudta a terminált szállítani 1 hónap után se , mikor megkötöttük a szerződést.
Vártam összesen 6 hetet , csak hitegettek , közbe már rég kellett volna indítani a vállalkozást ... Szóval felmondtam velük a szerződést (hasonló sz@r konstrukciójuk volt mint írtad) azonnal és vettem Mypostól készüléket és velük lettem partner.Amint lehet kerülöm a magyar bankokkal a kapcsolatot.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
petya0426 #469 üzenetére
Erste banknál van a céges számlám. 2020-ban kértem Pos terminált. Akkor valami havi 5500Ft+ áfa, Net kártya 700Ft,+ valami 1.5-1.7% tranzakciós díj. Terminál nem a tiéd. Megrendeltem anno,azóta is küldik a terminált. 😂 Így lett Sumup. Igaz, eddig már 3x cserélték. Vagy a kijelző vagy az akku halt be. Neked ilyen forgalomra nem biztos, hogy ez lenne a jó.
-
petya0426
tag
Köszi az eddigi válaszokat. Az Erste bankszámla muszáj volt mert Szerencsejáték partner is vagyok, és emiatt muszáj, hogy vagy az Erste-nél vagy az OTP-nél legyen vállalkozói számlám. Korábban egyéni vállalkozóként 3 banknál volt vállalkozói számlám (nyitottam egyet az Unicreditnél amikor vállalkozó lettem, majd lett egy a Fizetési Pont terminál miatt, illetve utána kellett egy Erste a lottó miatt).. ezt szeretném most elkerülni, és nem szívesen nyitnék újabb számlát mert annak van költsége könyvelői oldalról illetve számlavezetés oldalról is.
-
$atirka
őstag
válasz
WhiteWalker #466 üzenetére
Én is mypos-os vagyok, de szerintem neki inkább a sumup lenne ideális, mivel ott a meglévő bankszámlára utalják ki napi rendszerességgel (3-5 munkanap csúszással), míg a mypos-nak saját bankszámla van (Bulgária), vagy külső bank csakis a Raiffeisen lehet,mint ahogy nekem van. Egy épkézláb nyomtatós terminál nyilván bírja a strapát (önköltséges kb 100K ft) , a kondíciók meg hasonló mint mypos-nál.
-
petya0426
tag
Sziasztok. Segítsetek légyszi, mert elvesztem a sok lehetőség között.
Adott egy szezonális jellegű (évi 5 hónapot nyitva lévő) élelmiszerbolt/lottózó, és nem tudom, hogy kitől igényeljek POS terminált a továbbiakban. Korábban Fizetési Pont terminált használtunk 2018 és 2022 között, de velük felmondtam a szerződést, illetve eddig ev.- voltam, most már kft-t alapítottam. A vállalkozói számlámat az Erste-nél vezetem, a legcélszerűbb az lenne, ha arra lennének jóváírva a tranzakciók, így nem kéne egy újabb vállalkozói számlát létrehozni (Fizetési Pont-nál ugye kell, aminek elég magas a költsége). Ha az Erste-től hozom ki, akkor szintén viszonylag magas költségről beszélünk, illetve ott különbséget tesz Visa/Mastercard illetve üzleti és magán kártyák között, eltérő a tranzakciók utáni jutalék összege. Nézegettem a Sumup-ot, a NovoPayment-et, a Teya-t, de nem tudom, hogy melyik a legmegbízhatóbb. Egy erősebb napon nem ritka a 100 db tranzakció/nap feletti összeg, illetve ez valószínűleg az idei évben csak növekedni fog. Pontos kosárértéket nem tudok mondani, de egy szezon alatt kb 30 m forint körüli összeg kerül(t) elfogadásra.Köszi szépen a segítséget.
-
Mi5u
tag
Kaptam egy ilyen emailt a myPOS ügyfélszolgálattól. Szolgáltató vagyok, magánszemély fizetett egy nagyobb javítást.
"With regard to our transactions monitoring program and in accordance with the applicable regulatory requirements, we would like to kindly request your cooperation in providing us with certain information for the following transaction processed on your POS device:
• 2023-12-12 12:42:34 Payment Approved HUF 519913 with card ending *2460
We kindly ask you to provide the following:
Supporting documentation for received payment – invoice/contract, documents confirming that your client has received the service/product, correspondence with the client, purchase order etc;Products/Services - description of the products and/or services offered by your company;Pricelist;Delivery proof;Supplier invoices - Supplier invoices showing the origin of the products."
-
$atirka
őstag
OTP nem, csak a Raiffeisen van kapcsolatban velük.
Szerintem tök mind1, hogy most a "hivatalos" myposnál vagy, azt úgyis inaktíválni kell, az új szerződés után a terminált meg újra be kell regisztrálni.
Keresd meg őket és elmondják a menetét...+36305547515
Ez a szám van meg nekem, de az oldalukon találsz elérhetőséget...
https://iqom.eu/ -
$atirka
őstag
Így van.
Nehogy félre értsétek, nem vagyok iqom-es, nem reklámozom őket, de vedd fel velük a kapcsolatot. Konkrétan még itt a helyi raffis bankárnak át is adtak, ő keresett telefonon másnap és intézztük is. Kb 2 hét alatt lezajlott minden. Inaktíválni kellett a régi fiókom, megszűnt a mypos kártyám, újra kellett regisztrálni majd nyilatkozni kellett, hogy elfogadom az új feltételeket. 1,75-ről 1,5re csökkent a tranzakciós díj, mellette nincs semmi egyéb költség.Ez a f
s nem enged képet feltölteni
-
$atirka
őstag
Szia
Nekem pár hónapja lett leváltva a MyPos sima kártya Raiffeisen kártyára. Nyitom kellett vállalkozói számlát,de a MyPost nem akartam lecserélni, mivel már befektettem egy nyomtatós terminálba. A MyPos IQOM Magyar cég segít az átállásban, nagyon korrektek voltak velem.
Így most úgy van, hogy a mai kártyás bevételem másnap reggel 11-ig megjelenik a raffis kártyámon. Kivéve a pénteki/hétvégi, az hétfőn délelőtt jelenik meg. Nagyon kedvező csomagba tettek, ráadásul így a lakosságimat is oda tettem át hozzájuk, így kb ingyen mozgatom át arra, ha kell... -
-
maxikaa
csendes tag
Ha myposról utalsz 1550ft/tranzakció...
Én úgy szoktam, hogy leveszem a maximális összeget a kártyáról amit lehet (336.000ft ezt az applikációban láthatod, hogy mennyit enged) és ezt az összeget felrakom a vállalkozói (K&H-s) kártyámra. (Ez a 336.000ft levétele így "csak" 1350ft.)
Én nálam elég sok a kártyás vásárlás, így átmegyek egy másik terminálos céghez, ahol saját kártyámra utalják a pénzt, így nincs semmi "csüllöngő". -
Brixx
csendes tag
-
Brixx
csendes tag
-
chungee
addikt
Írtam support-nak
Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett a SumUp Ügyfélszolgálatával.
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy SumUp alkalmazásunk használatához, a helymeghatározás használata elengedhetetlen, ezért a GPS kikapcsolása esetén nem fog tudni tranzakciókat fogadni. -
chungee
addikt
Szaisztok!
Frissült a sumpup app (android). Elcsesztek pár dolgot nálam
1.) Nem jegyzi meg az adókulcsot, hiába megyek rá hogy jegyezze meg, kövi fizetésnél megint ki kell választanom
2.) Gps-t be kell kapcsolni hogy lehessen használniEddig nem kellett
Ezekre van valami megoldás
-
kelzsoca
félisten
válasz
sellerbuyer #429 üzenetére
Köszönöm a választ, megvettem a terminált, és sikerült aktiválni is.
-
sellerbuyer
őstag
válasz
kelzsoca #428 üzenetére
Persze, bárhol megvásárolhatod a terminált. Simán csak be kell írnod a regisztrációkor megadott adataidat a terminálba és működik. Lehet, hogy vásárláskor meg is csinálják ezt neked, de én nem adnám meg a jelszavamat a helyedben, szóval jobb ha te magad intézed. Egyébként bármennyi reggel használható a terminál, mindig arra a fiókra fog dolgozni, amit beírsz neki.
-
kelzsoca
félisten
Sziasztok!
Végigvittem a SumUp regisztrációt, az gondolom nem probléma, ha nem közvetlenül tőlük vásárolom meg az eszközt, nem szeretnék 3-4 napig várni a csomagra. -
Kártyáról nem lehet utalni. A kártya egy bankszámlához tartozik és arról a számláról tudsz utalni, ha van hozzá kártya, ha nincs. Kártyával fizetni tudsz POS terminálon, amikor vásárolsz valamit, vagy ha van webes kártyaelfogadás, akkor ott.
A számlaszámot a szerződésen találod, amit kötöttél.
Nem tudom, hogy a mypos magyar banknál vezet-e számlát, vagy külföldinél. Ha magyar banknál, akkor onnan ugyanúgy tudsz utalni bármit bárhová, NAV-nak vagy akárkinek. -
Brixx
csendes tag
Azért csináltattam mert azt gondoltam hogy hivatalos kártyával lehet a havi költségeket utalni! Ezt mypos is tudja mármint a mypos kártyáról is lehet utalni a havi utalandó adókat? Akkor csak regisztráljam be a kártyát? Hol találom a számlaszámát? Mert a könyvelőm azt is kérte! Hálásan köszönöm a segítséget!
-
Jó lesz az.
Az 1,45%+15 Ft kevesebb lesz neked, mint az 1,95%, mivel nagyobb összegeket fizetnek. Ha sok 1000 Ft alatti tételed van, akkor nem.
Amúgy meg nem a kártya a lényeg, egy bankszámla tartozik hozzá, arról tudod átutalni az OTP-s bankszámládra.
De amúgy minek csináltál OTP-s kártyát? Felesleges költség. Nem jó a mypos-os kártya?
Nem nagyon szeretik amúgy elfogadni a business kártyákat, mert sokkal több a jutalék. Nálad ez mindegy, mert a sumup meg mypos nem foglalkozik vele, benyeli a különbözetet (azt hiszem a business kártyák 2,6%-ot vesznek le a mastercard meg a visa is...), de akinek bankos terminálja van, annak szívás, annak a banki jutalékkal együtt 3,5-4% is lesz a bukó... -
Brixx
csendes tag
Sziasztok! Most lettem mypos tulaj. Nem értek egy két dolgot. Sajnos én is a mypos.hu oldalról rendeltem a terminált 1,45%+15ft tranzakciónként. Én fodrász vagyok egyébként és viszonylag sokan kártyáznak. Nem tudom hogy rosszul választottam vagy sem de mielőtt megérkezett volna a mypos előtte csináltattam egy otp bussines kártyát hogy majd a terminálról arra megy a pént! Viszont ezt nem tudom hogy kell beállítani! Kaptam egy kártyát amit igazából nem szerettem volna. Valójába azt a kártyát még nem regisztráltam de akkor úgy működik hogy amit kaptam kártyát arról tudok kiutaltatni az otp kártyámra? Vagy hogy jönnék ki a legjobban? Jó választás volt így? Nem lett volna egyszerűbb a sumup? Ami közvetlen bankkártyára megy 1.95%? Kérlek segítsetek mert el vagyok veszve! Kezdő vagyok!
Akár vissza is küldetem a mypostot! 😄 -
Elemental
addikt
-
$atirka
őstag
válasz
WhiteWalker #420 üzenetére
Sosem láttam még ilyet, max fedezet hiányt, de arra sípol egyet.
-
WhiteWalker
nagyúr
Pár napja az egyik ismerősömnek fizettek volna kártyával a MyPos terminálon keresztül - a papír nyomtatós , de elutasította a terminál az alábbi "hibaüzenettel" , ami a kinyomott bizonylaton volt: " átutalás nincs engedélyezve a terminálon"
Ez mi lehet?Fizetett az illető másik kártyával , azzal nem volt gond.
-
válasz
-Mosquito- #417 üzenetére
Mondjuk attól is függ, hogy milyen összegekről van szó. Párezer Ft-ot nem utalnak, csak ha összegyűlik több...
-
-Mosquito-
őstag
válasz
sellerbuyer #413 üzenetére
Nekem 2-3 nap alatt megjön. Ellenőrizd a fiókod és az applikációt. Vagy hívd fel őket.
-
hunsly
csendes tag
Valaki már adott el MyPos Terminált?
Próbáltam utána járni. Akitől vettem az azt mondta, hogy nem tudja, leginkább kuka.
Az online hivatalos ügyfélszolgálat annyit írt hogy deaktiváljam és el adhatom.
(egyenlőre a deaktiválás nem lépett érvénybe valamiért az eszközön, de ez mellékes probléma) -
válasz
sellerbuyer #413 üzenetére
Nekem megjön 2 nap alatt.
-
Elemental
addikt
Megjött az új számlához kapcsolódó kártya.
-
maxikaa
csendes tag
NovoPayment szolgáltatóval van valakinek bármilyen tapasztalata?
Nagyon kíváncsi lennék a véleményre róluk. -
Aldorfin
tag
Csatlakoznék a "rajongó táborhoz", aki gondolkodik, melyiket válassza, annak azt tanácsolom, hogy a fizetési pontot MESSZE kerülje el. 3, azaz HÁROM éven keresztül kilépni NEM tudsz belőle.
-
Fizetési Pont terminál (OFSZ).
Egyre drágább a buli, szinte minden konkurens olcsóbb (jóval), jó lenne felmondani, de sajnos kicsúsztam a fél évből, szóval 2026-ig náluk kellene maradni.
Kérdés, hogy ÁFSZ változtatáskor, ha közlöm, hogy nem egyezem bele, meg lehet szüntetni? -
sellerbuyer
őstag
válasz
-Mosquito- #404 üzenetére
Lehet, hogy még valamikor a regkor kértek, az biztos, hogy mi ebben az évben semmit nem küldtünk be. Szóval az lehet esetleg, hogy észrevették, hogy ott van az anyagunk, csak csesztek rá és most helyrehozták a hibát v. ilyesmi, nem tudom. Igazából magánvállalkozóként kb. semmiféle "papírod" nincs, amit beküldhetnél, egy pdf kivonatot küldenek a törzsadataidból aztán ennyi, amit kb. Word-el 10 perc alatt bárki meg tud szerkeszteni, szóval nem egy hivatalos akármi, még hitelesítve sincs.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
sellerbuyer #399 üzenetére
Nem kértek valami céges,személyes adatot?
"Felhívjuk figyelmét, hogy Ön 300 000 HUF értékig fogadhat tranzaciókat, amíg SumUp-profilját teljeskörűen nem hitelesítjük. Amint eléri az említett tranzakciós limitet, szolgáltatásainkat felfüggesztjük, amíg a kért dokumentációt/információt el nem küldi számunkra."
A fiókot hitelesíteni kellet. Személyes,céges adatok,stb. 1 nap múlva jött is a válasz email, hogy teljeskörűen hitelesítették a profilom. Nekem 3 napon belül jön a kifizetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bluetooth hangszórók
- Túra és kirándulás topic
- Apple asztali gépek
- LED világítás a lakásban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest